calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

Masovna tučnjava u banjalučkoj kafani: Trojac završio na UKC RS

Objavio: RHT
24/05/2024 1:40 PM

Masovna tučnjava u banjalučkoj kafani

Nakon tučnjave u banjalučkom lokalu policija je uhapsila Banjalučane Z.B, A.G. i T.Č., te H.H iz Zenice. Tri osobe završile na UKC RS, a oštećen je i automobil.

Masovna tučnjava u banjalučkoj kafani / Foto: MUP RS - ilustracija

Masovna tučnjava u banjalučkoj kafani / Foto: MUP RS – ilustracija

Masovna tučnjava u banjalučkoj kafani

Nakon tučnjave Z.B. policija tereti za tjelesnu povredu i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. A.G. i H.H. terete se za tjelesnu povredu, dok T.Č. sumnjiče za sprečavanje dokazivanja.

Naime, nadležnoj policijskoj stanici juče oko 15 časova prijavljeno je da je u ugostiteljskom objeketu u Banjaluci narušen javni red i mir.

“Policijski službenici su izašli na lice mjesta i utvrdili da je došlo do fizičkog sukoba između A.G. i H.H. sa Z.B. Nakon toga je Z.B. upotrebom podesnog predmeta oštetio putničko vozilo kojim je H.H. upravljalo.”, navode iz policije.

Dodaju da je zbog zadobijenih povreda Z.B., A.G. i H.H. ukazana ljekarska pomoć na UKC RS u Banjaluci.

“Z.B. je podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 0,66 g/kg alkohola u organizmu. A.G. i H.H. podvgrnuta ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je kod oba lica utvrđeno prisustvo opojnih droga ‘THC – 10’ i ‘AMP’ u organizmu.”, dodaje se u saopštenju.

T.Č. sumnjiče da je sa lica mjesta uzeo i odbacio na nepoznato mjesto predmet koji se može dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela.

Upravljao motociklom koji nije registrovan

“Takođe, istog dana oko 10.50 časova, prije ovog događaja, u Banjaluci u Ulici Knjaza Miloša, policijski službenici su izvršili zaustavljanje i kontrolu motocikla beverly kojim je upravljalo lice A.G. Provjerama je utvrđeno da navedeno lice upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje. A motocikl nije registrovan. Daljim provjerama utvrđeno je da je lice A.G. višestruki povratnik u činjenju prekršaja. I da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni od 4.280 KM”, navodi se u saopštenju.

Zbog bojazni da će nastaviti sa činjenjem prekršaja od A.G. je oduzet motocikl. Uz saglasnost dežurnog sudije Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje. Protiv njega slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja. Iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Pročitajte i: Iz UKC RS se oglasili o stanju pretučenog banjalučkog učenika: Poznati i motiv za prebijanje.

BONUS VIDEO:

(Nezavisne novine/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS