calendar

Nedelja 23. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO ZAŠTO JE FEĐI ŠTUKANU ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! Uručena mu odluka SLIJEDI DISKVALIFIKACIJA MAJE MARINKOVIĆ?! Prekršila strogo pravilo! Nastavila po svom i nakon opomena ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan uživa na svom bazenu: Što me budiš, taman sam sanjao da sam na moru (VIDEO) BH. GLUMCU ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! Biće deportovan u Sarajevo! Hitno se oglasio njegov advokat! Ispalili vatromet sa jahte i zapalili šumu: Uhapšeno 13 osoba UHAPŠEN GLUMAC FEĐA ŠTUKAN! Priveden na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” Lana Pudar osvojila medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu STRAVA I UŽAS U SOLINU Demolirali kuću! Mazali su se i sa krvlju i ljubili! ASMIN PONIZIO SITU Dajem 50 maraka… Opisao šta bi onaj ko hoće novac trebalo da uradi s njegovom bivšom svastikom! “Povećaj satnicu, skupljamo prijave” “DA LI SE OVO JAVNO ODRIČE KĆERKE!?” Aneli Ahmić u nervnom rastrojstvu: “Imam utisak da sam najgora na svijetu” Uhapšen vlasnik kompanije “Chogan”, brenda parfema kojeg su mnogi prodavali i u BiH! ZAPLIJENJENA IMOVINA VRIJEDNA 355 MILIONA USD Pogledajte kao je ljutiti navijač Srbije napao Piksija: “Pa čovječe, Slovenci nas j**u” OBEZBJEĐENJE REAGOVALO ZBOG STANIJE I ASMINA: SKANDAL, evo šta su uradili nepoznati muškarci!? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hoćemo li danas raditi ili će opet Fatima vježbati plivanje? (VIDEO) KO ĆE SE SVE OD UČESNIKA NAĆI U RIJALITIJU “IMANJE”?! Projekat koji kreće od 7. septembra, a broj prijavljenih je REKORDAN! (VIDEO) “IMALA SAM DOSTA PROBLEMA, IZBJEGLA SAM OPERACIJU” Emina Jahović priznala da mesecima nije trenirala, pa otkrila zašto je došla u Beograd!

“IMA PRAVO DA SE DROGIRA, ALI I MI IMAMO PRAVO DA JOJ DAMO OTKAZ” Brutalan odgovor vlasnika televizije Saše Mirkovića bivšoj zaposlenici

Objavio: RHT
23/05/2024 8:59 AM

“IMA PRAVO DA SE DROGIRA ALI…”

Dušica Jakovljević, nakon što je dobila otkaz na televiziji Pink, potom i na televiziji Hype, oglasila se u jednom podkastu.

“IMA PRAVO DA SE DROGIRA ALI...” / Foto:Hypetvbih/youtube printscreen/Sceniranje
“IMA PRAVO DA SE DROGIRA ALI…” / Foto:Hypetvbih/youtube printscreen/Sceniranje

Tom prilikom je navela vrlo sramne izjave kako bi pokušala opravda svoj “dupli” otkaz na dvije televizije u kratkom roku.

Navodeći da se kaje zbog nekih odluka, ali i da se ne kaje u isto vrijeme, kao i da je osjetila kako je to kada “tresneš o pod”. U trenutku kada joj je televizija Hype i vlasnik i direktor Hype produkcije Saša Mirković pružio ruku, pokušala je da prikrije pravi razlog prekida radnog odnosa.

Tom prilikom se oglasio direktor i vlasnik Hype televizije Saša Mirković, te poručio bivšoj zaposlenoj voditeljki:

Foto:Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official

Molim jednu bivšu voditeljku, koja voli da se kaje. Da ne aludira na bilo koga iz firme gdje je dobila otkaz (zbog korišćenja narkotika) da je osuđuju. Jer svi to mogu da potvrde od zaposlenih. Voditeljka popularno Duša, ima pravo da se drogira, ali i mi imamo pravo da joj damo otkaz. A da se zbog toga ne kajemo. Na kraju “svaka ptica svome jatu leti”.

Tako da joj želimo sve najbolje i molimo je da ne govori neistinu jer će nas natjerati da se istinom branimo”, glasila je objava na instagram profilu vlasnika i direktora Saše Mirkovića.

PROČITAJTE I: HAOS U EMISIJI UŽIVO Dušica Jakovljević doživjela neviđeni blam! Gledaoci ne mogu da vjeruju šta su čuli: “Pijana je”.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS