calendar

Nedelja 23. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ilon Mask dobio jedanaesto dijete: “Natalitet u kolapsu je najveća opasnost…” ŠVEDSKI MODEL Bavljenje prostitucijom u Hrvatskoj više neće biti protuzakonito EVO ZAŠTO JE FEĐI ŠTUKANU ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! Uručena mu odluka SLIJEDI DISKVALIFIKACIJA MAJE MARINKOVIĆ?! Prekršila strogo pravilo! Nastavila po svom i nakon opomena ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan uživa na svom bazenu: Što me budiš, taman sam sanjao da sam na moru (VIDEO) BH. GLUMCU ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! Biće deportovan u Sarajevo! Hitno se oglasio njegov advokat! Ispalili vatromet sa jahte i zapalili šumu: Uhapšeno 13 osoba UHAPŠEN GLUMAC FEĐA ŠTUKAN! Priveden na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” Lana Pudar osvojila medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu STRAVA I UŽAS U SOLINU Demolirali kuću! Mazali su se i sa krvlju i ljubili! ASMIN PONIZIO SITU Dajem 50 maraka… Opisao šta bi onaj ko hoće novac trebalo da uradi s njegovom bivšom svastikom! “Povećaj satnicu, skupljamo prijave” “DA LI SE OVO JAVNO ODRIČE KĆERKE!?” Aneli Ahmić u nervnom rastrojstvu: “Imam utisak da sam najgora na svijetu” Uhapšen vlasnik kompanije “Chogan”, brenda parfema kojeg su mnogi prodavali i u BiH! ZAPLIJENJENA IMOVINA VRIJEDNA 355 MILIONA USD Pogledajte kao je ljutiti navijač Srbije napao Piksija: “Pa čovječe, Slovenci nas j**u” OBEZBJEĐENJE REAGOVALO ZBOG STANIJE I ASMINA: SKANDAL, evo šta su uradili nepoznati muškarci!? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hoćemo li danas raditi ili će opet Fatima vježbati plivanje? (VIDEO)

Finale Lige šampiona 2026. će se igrati na 530 kilometara udaljenosti od Sarajeva: Potrebno je samo šest sati vožnje

Objavio: RHT
22/05/2024 9:00 PM

Finale u blizini Sarajeva

Spektakularno Finale Lige šampiona 2026. godine će biti odigrano u na stadionu “Puškaš arena” u Budimpešti.

Finale u blizini Sarajeva/ Foto: Facebook

Ova odluka je donesena na sjednici Izvršnog komiteta Evropske fudbalske unije (UEFA) u Dablinu.

To znači da će se finale Lige prvaka održavati nešto više od 530 kilometara udaljenosti od Sarajeva.

U Budimpeštu se automobilom može stići za malo više od 6 sati iz glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Sigurno je da će 2026. godine biti puno lakše posjetiti finalnu utakmicu najprestižnijeg fudbalskog takmičenja, nego što je to slučaj ove godine, kada se finale održava u Engleskoj.

UEFA je također saopćila da je odložena odluka o domaćinu finala Lige prvaka 2027. godine, a kao jedini kandidat se navodi stadon Intera “Giuseppe Meazza”.

Podjsetimo, ovogodišnje finale se igra na londonskom Vembliju i u njemu će se sastati Real Madrid i Borusija Dortmund.

Čitajte i Memo Haljevac oštro odgovorio Janjušu: Mi Bosanci smo ponosan i prkosan narod i ne može niko da nas pljuje na nacionalnoj osnovi!

Nakon Asmin Durdžić, koji je ekskluzivno za Hype prokomentarisao sinoćnje vrijeđanje Marka Janjuševića Janjuša na nacionalnoj osnovi. Na društvenim mrežama oglasio se i naš voditelj Sulejman Memo Haljevac.

“Mi Bosanci smo ponosan i prkosan narod. Ne može niko da nas pljuje na nacionalnoj osnovi” – istakao je Memo Haljevac, te dodao da nema tih para koje mogu dozvoliti pljuvanje na nacionalnoj osnovi.

“Zato nek’ se svi u Eliti stide – istakao je naš voditelj na svom Instagramu.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS