calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić Psiholog otkrio kako da postanete dobar otac

JANJUŠ NAKON NERVNOG RASTROJSTVA ZAVRŠIO U KREVETU SA ANELI! “Nemoj da kažem ko ste vi?”

Objavio: RHT
22/05/2024 10:59 AM

JANJUŠ NAKON NERVNOG RASTROJSTVA

Marko Janjušević Janjuš odlučio je da svoju tugu i probleme zataška alkoholom. Na žurci je pio toliko da je u jednom trenutku zaplakao i doživio nervno rastrojstvo zbog Aneli Ahmić.

JANJUŠ NAKON NERVNOG RASTROJSTVA  / Foto: Printscreen/youtube/zadrugaofficial
JANJUŠ NAKON NERVNOG RASTROJSTVA / Foto: Printscreen/youtube/zadrugaofficial

Što bi se reklo, ušao je u crvenu zonu, a Aneli je pokušala nekako da ga smiri. No, sve je bilo bezuspješno, jer je Janjuš psovao sve redom.

JANJUŠ U NERVNOM RASTROJSTVU

 P*čka vam materina bezobrazna, nemoj da ja kažem ko ste vi? Samo jednu riječ da mi neko kaže. Sjedim sa ovom budalom, ona se raspravlja sa onim kretenom. Neću da se svađam, s tobom sam lijepo pričao. J*bote Uroš Stanić. Ako ti kažem boli me k*rac za one degenerike, ne gledaš ih – rekao je Janjuš.

– Nisam htjela da nas ometaju – rekla je Aneli.

– To je najveće g*vno, smeće odvratno – kazao je Janjuš.

foto: printscreen/youtube/zadrugaofficial

U jednom trenutku Aneli je uspjela da mu se približi i da ga polako odvede u sobu za potrčke u kojoj zajedno borave. Malo po malo pomogla mu je da se skine i da legne u krevet. A onda se desio šok za nju. Jer, koliko god je željela da se pomiri sa njim, sada joj je to pošlo za rukom.

Bivši košarkaš je prigrlio i zajedno su legli u krevet. Nije mogla da vjeruje šta joj se dešava. Iako zna da je u prilično pripitom stanju…

OBAVILI ISKREN RAZGOVOR

Pročitajte i: ANELI I JANJUŠ OBAVILI ISKREN RAZGOVOR: Strah me šta je napolju.


Marko Janjušević Janjuš
 
je riješio da iskreno razgovara sa Aneli Ahmić! Starleta i bivši košarkaš, podsjetimo, nedavno su prekinuli ljubavnu romasu, ali su jučer ipak prijateljski razgovarali.

ANELI I JANJUŠ OBAVILI ISKREN RAZGOVOR / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official
ANELI I JANJUŠ OBAVILI ISKREN RAZGOVOR / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Janjuša je zanimalo kako se Aneli osjeća nakon suočavanja sa Asminom Durdžićem.

– Je l’ ima nešto da te muči – upitao je Janjuš.

Više pročitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS