calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznijela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je” STRAVA I UŽAS NA POZNATOJ PLAŽI Morski pas napao žene u PLIĆAKU Prilika za Banjalučane: Na ovim fakultetima još ima mjesta za upis LUNA ĐOGANI DOBILA PORUKU IZ RIJALITIJA: Otkriven šokantan detalj

“SVI SU ME SE ODREKLI ZBOG OVE ČITAVE PRIČE!” Stanija Dobrojević SKRHANA: “Hvala Asminu za sve što mi se desilo!”

Objavio: RHT
21/05/2024 10:20 PM

ODREKLI SU ME SE!

Stefan Usiljanin autor i voditelj emisije “PRETRES” na Hype televiziji, ugostio je starletu Staniju Dobrojević.

Foto: printscreen/youtube/Hype tv/pretres/

Stanija je u emisiji ogolila dušu i potvrdila sve što je istina i demantovala sve što je laž.

Ona se trenutno nalazi kako sama kaže u medijskom “linču” i to traje od trenutka kada je objelodanjena njena ljubavna veza sa Asminom Durdžićem.

Foto: printscreen/youtube/Hype tv/pretres/

ODREKLI SU ME SE!

Spekulacije o njenom privatnom životu su uvijek in u medijima i ona je jedna od javnih ličnosti koja puni naslovne strane.

Dobrojevićeva je govorila na šta je naišla kada je ova ljubavna veza u pitanju.

„Svi su me se odrekli zbog ove čitave priče. Svi prijatelji su me se odrekli, dugogodišnji, kao da sam ub*ila nekog“-Stanija

„Je l’ boli to Stanija?“ -pitao je voditelj.

„Pa kako ne boli, ali nema veze neka, neka super, evo hvala Asminu za sve ovo što mi se desilo zato što je skinuo masku mnogo ljudi u mom životu iz okruženja. Hvala mu on to nije uradio namjerno, sve se desilo slučajno, pa čekaj moj prijatelj da ne znam šta je uradio ja bi bila tu čvrsto za njega. Ja ne osuđujem“ -nastavila je Stanija.

„Je l’ pričaš o svojim prijateljima?“ – ponovo je upitao voditelj.

„O mojim dugogodišnjim prijateljima koji su mi okrenuli leđa zbog ove situacije!“ – izjavila je za Hype tv Stanija Dobrojević.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS