calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

Oluja napravila ogromnu štetu u selima kod Bosanskog Novog

Objavio: RHT
21/05/2024 9:00 AM

Oluja napravila ogromnu štetu

U naselju Ravnice kod Bosanskog Novog nevrijeme je pričinilo ogromnu štetu na stambenim i pomoćnim objektima, usjevima i putevima.

Oluja napravila ogromnu štetu/ Foto: Radio Novi Grad

Vjetar je skinuo crijep sa više stambenih i pomoćnih objekata, te lomio i čupao drveće.

Civilna zaštita je na terenu, a očekuje se i dolazak načelnika opštine Miroslava Drljače.Nevrijeme praćeno jakim vjetrom, kišom i gradom zahvatilo je u poslijepodnevnim satima sela Ravnice, Vodičevo i Dobrljin, a dio opštine ostao je i bez struje.

Foto: Radio Novi Grad

Led je izazvao materijalnu štetu na kućama i usjevima.

Čitajte i PRVO I JEDINO OGLAŠAVANJE ASMINOVOG BRATA! Aneli ga optužila da se DR*GIRAO sa Asminom, OVO JE NJEGOV ODGOVOR

Aneli Ahmić je u rijalitiju optužila svog bivšeg partnera sa kojim ima kćerku, Asmina Durdžića da je konzumirao narkotike sa svojim rođenim bratom.

Naime, za večeras je najavljeno suočavanje Aneli i Asmina a Durtdžić nema pojma da se Aneli prije toga dogovorila sa produkcijom, da ga dovedu u studio. DETALJNIJE PROČITAJTE KLIKOM OVDJE.

Naime, na Instagram objavi jedne od fan stranica pominje se navodno konzumiranje narkotika braće Durdžić.

BONUS VIDEO

Čitajte Hype portal, najbrži portal u regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

hypebih.ba/klix.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS