calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznijela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je” STRAVA I UŽAS NA POZNATOJ PLAŽI Morski pas napao žene u PLIĆAKU Prilika za Banjalučane: Na ovim fakultetima još ima mjesta za upis LUNA ĐOGANI DOBILA PORUKU IZ RIJALITIJA: Otkriven šokantan detalj

“JA NE DOLAZIM ANELI NA NOGE! ONA DOLAZI NA MOJE, KAO PUDLICA!”Asmin Durdžić NIKAD BRUTALNIJI pred suočavanje sa Aneli

Objavio: RHT
20/05/2024 11:00 PM

NE DOLAZIM ANELI NA NOGE!

U ekskluzivnom intervjuu za HYPE TELEVIZIJU samo nekoliko sati pred odlazak u Šimanovce na suočavanje sa Aneli Ahmić, Asmin Durdžić je otkrio sve detalje susreta koji će se odigrati večeras.

JA NE DOLAZIM njoj na noge nego ona meni
Foto:Hypetv/ATA images/ NE DOLAZIM ANELI NA NOGE!

Naime, Asmin je prvo odgovorio na spekulacije da ide “Aneli na noge”:

Ne ne idem ja Aneli na noge. Ona dolazi meni na noge. Kao pudlica. Ja ću biti u studiju, a nju će dovesti“, rekao je Asmin ekskluzivno za Hype televiziju.

Pored toga, Asmin je otkrio šta je glavni okidač bio da bi pristao na susret sa Aneli Ahmić:

Moja Nora. Ona je glavni motiv i cilj. Bolje joj je da priča sad lijepo, ima jednu šansu. Bolje ovako nego na sudu. Tamo će joj biti teže”, rekao je Asmin, a onda otkrio kako je reagovala Stanija kada je saznala da će ići na suočavanje:

“Stanija se šokirala. Neću nju da miješam u to. Ona sada leti ka Majamiju. Želim da joj dokažem ljubav. Hoću Aneli u lice da kažem da je ne volim više“, rekao je Durdžić ekskluzivno za HYPE TELEVIZIJU.

CIJELI INTERVJU POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD TEKSTA:

BONUS VIDEO

Čitajte Hype portal, najbrži portal u regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS