calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠA NE PRESTAJE DA PIJE ZBOG MIONE I STANISLAVA! Reper ne može da dođe sebi, “tuče” po alkoholu od jutros! “VIŠE NE POSTOJI MIHAJLO” Šokantna izjava Vojaža, ovo niko nije očekivao, fanovi zabrinuti, evo šta ga je razočaralo! MNOGA IZNENAĐENJA ZA NOVU SEZONU! Saša Mirković se oglasio sa luksuzne jahte u Hrvatskoj pa najavio SPEKTAKL Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole

DETALJI TUZLANSKE TRAGEDIJE Žrtve i djeca mlađa od 10 godina

Objavio: RHT
20/05/2024 3:40 PM

DETALJI TUZLANSKE TRAGEDIJE

U stanu muškarca koji je juče počinio samoubistvo u tuzlanskom naselju Stupine pronađene su danas tri mrtve osobe.

DETALJI TUZLANSKE TRAGEDIJE / Foto: Avaz
DETALJI TUZLANSKE TRAGEDIJE / Foto: Avaz

Naime, u stanu su pronađena beživotna tijela žene i dvoje djece. Nezvanično, muškarac koji je sinoć počinio samoubistvo je medicinar koji je radio u Njemačkoj.

DETALJI TUZLANSKE TRAGEDIJE

“Vratio se prije nekoliko dana… Djeca čija su tijela pronađena su mlađa od 10 godina”, saznaju Vijesti.ba.

Na licu mjesta su pripadnici MUP-a TK, ali i brojne novinarske ekipe.

“Istražni tim Sektora kriminaliaticke policije MUP-a TK i Tužilaštva TK obavlja uviđaj u stanu u tuzlanskom naselju Stupine, gdje su danas pronađena tri beživotna tijela, žene i dvoje djece”, saopštio je portparol Tužilaštva TK Admir Arnautović.

“Sinoć oko 21,15 suprug i otac djece je počinio samoubistvo skokom sa zgrade u istom naselju. Trenutno se utvrđuju sve okolnosti vezane za ove događaje”, dodao je on.

U Doboju ukradeno 500.000 KM

Pročitajte i: Nova velika pljačka u BiH: U Doboju ukradeno 500.000 KM.

Više stotina hiljada maraka ukradeno je jutros iz automobila u Doboju.

U Doboju ukradeno 500.000 KM / Foto: Facebook

U Doboju ukradeno 500.000 KM / Foto: Facebook

Izvor  ATV-a otkriva da se radi o pazarima ”Đurić marketa”, a prve informacije ukazuju da je ukradeno oko 500.000 KM.

Više pročitajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Vijesti/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS