calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno”

ALEKSANDRA NIKOLIĆ POKAZALA KĆERKU: Prizor raznježio sve! Na koga mala Leona više liči?

Objavio: RHT
19/05/2024 5:57 PM

Mala Leona

Aleksandra Nikolić nedavno je sa kćerkom otišla u Hrvatsku kod Filipa Cara, oca male Leone.

Foto: ATA

Nikolićeva se sada oglasila na svom Instagram profilu, te otkrila kako provodi vrijeme sa nasljednicom.

Aleksandra je nježnim pokretima češljala kosu kćerki, a način na koji je to radila raznježio je njene pratioce koji nisu ostali imuni na ovaj prizor.

Mala Leona/ Foto: printscreen

Podsjetimo, iako su imali izazove, Aleksandra Nikolić i Filip Car su odlučili da pruže svojoj ljubavi još jednu šansu i da počnu zajednički život u Hrvatskoj.

Čitajte i Asmin: E moj Janjuše… “UZEO BIH NAFTU I ZAPALIO SE OD SRAMOTE”

Slađa Lazić i Aneli Ahmić jučer su otvoreno razgovarale o Asminu Durdžiću. Aneli je otkrila svoju veliku želju da se suoči sa njim kako bi istina izašla na vidjelo.

-Kao da ja ne vidim šta ti radiš i kako je tebi – rekla je Slađa.

-Još malo – istakla je Aneli.

-Izdrži mjesec ipo dana, treba ti snaga i za spoljni svijet – kazala je Slađa.

-Kako bi voljela da dođe, kunem ti se da dođe on, jer me boli nepravda – naglasila je Aneli.

-Da mu kažeš ono i Staniji – rekla je Slađa.

-Ma samo da bi se videlo ko laže, to bi se videlo – rekla je Aneli.

-Pa on ne smije – rekla je Slađa.

-On tako glupe razloge navodi, sigurno. Nek’ dođe gdje god, da se suočimo oči u oči. To je moja najveća istina – rekla je Aneli.

Nakon njenog obraćanja u rijalitiju hitno se oglasio Asmin putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i odlučio da Marku Janjuševiću Janjušu uputi ozbiljnu poruku, koja mu se sigurno ni najmanje ne bi dopala. Kad bi imao priliku da je pročita.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS