calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke Najveći gaf na otvaranju Olimpijskih igara: Francuzima se svi smiju ALEKSANDRA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA! Sve se otkrilo javno, Filip Car na aparatima! RASTURIO SI ME! Maja Marinković otvorila dušu i priznala šta se desilo nakon rijalitija Vikend horoskop: Evo ko treba poraditi na ljubavi i porodici, a ko na zdravlju MATORA IMA NOVU DJEVOJKU?! Uhvaćene na djelu, pokušale od svih da sakriju, evo šta ih je odalo? (FOTO) “P*DNUO BIH MU!” Bojan Tomović URNISAO Sašu Popovića: “On je đubre, pjevači su ostali bez kore hljeba zbog njega!” Lukas DOVEO ATMOSFERU DO USIJANJA U SOMBORU! PRESTAO DA PJEVA i pustio samo publiku – od riječi do riječi znaju SVAKI HIT (VIDEO) HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Od vrelih izdanja muškarce oblio znoj, hot tijelo ostavlja bez daha! (FOTO) Đoković iz olimpijskog sela objavio fotografiju s dvojicom hrvatskih sportista MENSUR AJDARPAŠIĆ SE SKINUO! Pokazao čime raspolaže i šokirao sve! (FOTO)

RIJALITI UČESNICA FRAPIRALA OBJAVOM: Ocjenjujem k**čeve svojih fanova!

Objavio: RHT
18/05/2024 10:33 PM

Ocjenjujem k**čeve svojih fanova!

Bivša rijaliti učesnica Jelena Krunić izazvala je opšte zgražavanje javnosti na internet platformama.

Ocjenjujem k**čeve svojih fanova!/ Foto: Hype

Naime, ona je objavila video pod nazivom ‘Ocjenjujem k**čeve svojih fanova’. Cilj ovakvog on-line sadržaja je da animira fanove. Želi da joj šalju slike ili snimke svojih spolnih organa, kako bi dala ocjenu za iste.

Foto: printscreen

Da li bi ovakav sadržaj trebalo biti dostupan javnosti, procijenite sami. Na smjeslosti i originalnosti, joj pak treba čestitati…

Čitajte i “ABORTIRALA SAM!” Jelena Krunić prvi put progovorila o PREVARI DEČKA. GUBITKU BEBE: Bila sam na dnu, on me je gurnuo još dublje u blato”

U novom ekskluzivnom izdanju emisije “ShowBLIZ“ naše voditeljke, novinarke i autorke Miljana i Nevena Arsić ugostile su Jelenu Krunić.

Jelena je u prošloj emisiji na Hype televiziji otkrila da je koristila supstance, kao i detalje o smrti oca. Osim toga javno je otkrila da je pokušala suicid.

Ova emisija je šokirala mnoge, a sada Vam donosimo nastavak koji je još skandalozniji.

Ovaj put je Jelena progovorila o svojoj najvećoj ljubavi. Vezi sa pjevačem “Elitnih odreda” Vladom Matovićem i Danijelom Savićem, sa kojim je bila dugo. Kako je rekla u emisiji, Danijel ju je prevario više puta. A budući da je on sada otac dvoje djece, Krunićeva je otkrila da je u prvom mjesecu njihove veze navodno Danijel tražio pomirenje sa njom.

“Bili smo na masaži, ona zove. On ima probleme sa donjim leđima i ležao je licem na dole. Samo mi je rekao “ne javljaj se” – govorila je Jelena i dodala:

“Ja sam se javila na telefon i pitala je da li zna sa kim priča i da ga ne zove više”. – Rekla je Krunićeva te u suzama nastavila da je nakon toga izbio haos.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS