calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života

MARKO MILJKOVIĆ SE JAVNO OBRATIO LUNI: Šta smo sve prošli, nekad se čini kao da je 33… PRVO OGLAŠAVANJE NAKON IZLASKA IZ PRITVORA

Objavio: RHT
18/05/2024 9:58 AM

MILJKOVIĆ SE JAVNO OBRATIO LUNI

Luna i Marko danas slave tri godine braka, a on je iskoristio priliku da joj javno izjavi ljubav.

Foto: Hype

Marko Miljković nedavno je pušten iz pritvora, nakon saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu Beograd.

MILJKOVIĆ SE JAVNO OBRATIO LUNI

Tada se pripadnicima sedme sile obratio i zamolio za razumijevanje, te je najavio da će detaljno ispričati šta se dogodilo kada se bude konsultovao sa advokatom.

O tog momenta nije se oglašavao ni putem svojih društvenih mreža i platformi. Međutim, danas je napravio izuzetak. Naime, Luna i Marko danas slave tri godine braka, a on je iskoristio priliku da joj javno izjavi ljubav.

– Tri godine braka, šta smo sve prošli nekad se čini kao da je 33! Voli te tvoje oko i da dočekamo bar zlatnu godišnjicu  napisao je Marko tom prilikom.

Podsjetimo, Miljković je priveden iz stana u kojem živi sa porodicom na Bežanijskoj kosi, a procedura je takva da je morao biti testiran na drogu, ali i alkohol. Tim povodom je sproveden na kliniku “Dr Laza Lazarević” gdje su mu urađeni testovi iz krvi koji su pokazali da u trenutku incidenta u organizmu nije imao nikakve nedozvoljene supstance. 

– Marko Miljković testiran je na opijate putem krvi. Rađeni su mu testovi na alkohol, marihuanu, kokain, amfetamine, barbiturate, benzodiazepine, PCP (fenciklidin), metadon i heroin. Na sve droge je test pokazao negativan, ali je zato potvrđeno da je bio alkoholisan – otkriva izvor za “Hype”.

Više pročitajte OVDJE.

Žene lude za muškarcima koji imaju ovih pet karakteristika

Pročitajte i: Žene lude za muškarcima koji imaju ovih pet karakteristika.

Prije ulaska u vezu, postoje određene karakteristike koje tražimo u drugoj osobi.

Za kim žene lude?/ Foto: Pinterest

Stručnjaci za odnose, kada ih pitaju da odgovore koji elementi čine partnera privlačnim, ono što otkrivaju često nema veze sa spoljašnjim izgledom.

Svakako, važnu ulogu igra koliko je osoba simpatična spolja – subjektivna stvar. Ipak, ono što najviše privlači pažnju je samopouzdanje koje neko ima, ali i koliko se dobro odnosi prema bližnjima. A pošto stvari nisu tako jednostavne, otkrivamo vam detaljno, 5 atraktivnih elemenata koje ljudi traže u partneru.

Više pročitajte OBDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS