calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO!

Objavio: RHT
17/05/2024 9:20 PM

Severina brutalan okršaj sa sveštenikom

Foto: Printscreen Instagram/severina

Severina Vučković je svojevremeno bila u centru skandala nakon što se u javnosti pojavio njen intimni snimak sa jahte. Nedavno se ponovo osvrnula na taj događaj, nakon čega je još jednom istupila u javnost u ime borbe za žensku ravnopravnost.

Tomislav Lukač, mladi sveštenik pri crkvi Svete Mati Slobode na Jarunu, svakodnevno provodi vrijeme kao vaspitač mladih, a cijeloj Hrvatskoj je poznat  kao sveštenik sa TikToka.

Severina brutalan okršaj sa sveštenikom

@dontomolukac

Većina žena koje su mi na ispovijedi ispovjedile grijeh pobačaja mi je reklo kako si ne mogu oprostiti što su to učinile!🙏🏽 #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #priest #hodzazivot

♬ original sound – dontomislavlukac

Lukač je u posljednjim bilješkama na pomenutoj mreži imao kritiku na Severinine stavove, posebno se osvrnuvši na temu pobačaja, pa ju je javno prozvao.

 Žena od skandala! Taman se oporavila od jahte, kad eto ti je opet – glasila je rečenica na koju je Severina reagovala.

– Dragi, status ti zvuči kao da ti je motor jahte prerezao glavu, pa su ti je sašili nazad u najboljoj klinici za vraćanje glave na tijelo kad ti je prereže brodski motor. A ja sam samo imala dobar intiman odnos, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog pola. Kako znaš da nije dobro, ako nisi isprobao? Krst ti je top – bio je dio koji je pjevačica istakla.

Photo: Printscreen Instagram/severina

“Bježite od ovakvih popova”

Severina se tu ipak nije zaustavila, te se još jednom oglasila.

– Bježite od popova koji ovoliko vole gledati svoj odraz na ekranu. Kad nemaš drugih stimulansa, postaješ napet sam sa sobom – glasio je kraj svađe, što je osvanulo na Instagram profilu pjevačice.

Inače, Severina je nedavno otkrila je da je bolesna, te je bila otkazala sve nastupe, a o tome detaljnije u odvojenoj vijesti.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS