calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Te LIJEPE USPOMENE ne želim da zaboravim!” Mina Heart o ODNOSU sa Pljugicom: Ovo niko nije znao! Podignuta optužnica u predmetu “Klaster”: Oni su optuženi za prodaju diploma na bh. fakultetima Nives se isteže na traktoru, Ciganovića krava lupa repom po licu: Kako će biti tek kada počne “IMANJE” 7. septembra ŠA LOMI SVE PRED SOBOM! Poludio zbog Mioninog postupka VELIKO SLAVLJE U DOMU TARE SIMOV! Saopštila divne vijesti poslije HAOSA SA DANILOM! UČESNICA RIJALITIJA OSTALA BEZ HONORARA! Kažnjena zbog prekršenog strogog pravila Dok svi bruje o Džekinom transferu, Amra bacila u trans navijače Hajduka ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Neću plodove mora, hoću plodove tora! (VIDEO) Perete li čarape izvrnute naopako: Ukoliko to ne radite rizikujete oboljenje ISPLIVAO TAJNI SNIMAK MIONE I STANISLAVA SA MEDENOG MJESECA Kako će reagovati Ša? Jedna od najljepših žena zablistala u vjenčanici: Preskočila sam maskaru i crtanje obrva Maja žestoko udarila na Mionu! Stanislav pokušao da je zaustavi, ali… GORE DRUŠTVENE MREŽE MAJKU OD INDI UMALO STREFIO MOŽDANI UDAR, KADA JE ČULA ZA VEZU NJENE KĆERKE I MARJANOVIĆA!? Šokantni detalji, skandal!? DRAMA KOD TRAVNIKA: Grom udario u prozor pod kojim je spavala beba (VIDEO) VELIKI USPJEH “FITNESS INSTAGRAMA”! Regionalna aplikacija postala globalni hit: Njeni kreatori potpisali ugovor sa svjetskom računarskom kompanijom ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Volite li vi doručak u krevetu? IDU SULTANOVI SPECIJALITETI I KUĆNE ČAROLIJE (VIDEO)

Opljačkan još jedan kafić u Sarajevu: Prepoznajete li lopova sa snimka?

Objavio: RHT
17/05/2024 7:40 PM

Prepoznajete li sarajevskog lopova?

Tokom poslijepodnevnih sati, danas, 17. maja nepoznati muškarac ukrao je 40 KM iz kafića na području Općine Novi Grad.

Prepoznajete li sarajevskog lopova?/ Foto: printscreen

Krađa se desila u 14.40 sati u ugostiteljskom objektu u Rajlovcu.

Kako navodi portal Crna hronika ukradeno je 40 KM.

Vlasnik objekta traga za lopovom, pogledajte snimak.

Čitajte i Bh. pjevač priznao: Pokušao sam sebi oduzeti život

Bh. pjevač Vukašin Brajić, koji je 2010. godine predstavljao našu zemlju na Eurosongu, progovorio je o teškom životnom periodu te priznao da je želio sebi oduzeti život.

– Ja sam bio u visokofunkcionalnoj depresiji, koja nije mogla da se primijeti. Bježao sam u posao, toliko sam radio da ne bih osjećao tu tjeskobu. Kada si u depresiji, nemaš nikakav osjećaj ni za šta. Nije ti žao što će majka da ti plače ako te nema, nije ti žao, jednostavno želiš da se desi nešto.

Dodao je da sada imamo gomilu popularnih bolesti na Instagramu i da to nisu stvari za šalu.

Čitajte i OGROMNO IZNENAĐENJE! Saša Mirković dao komentar na spekulacije da DEJAN I DALILA vode rijaliti “IMANJE”

Od kako je direktor Hype televizije i Hype produkcije Saša Mirković objavio vijest o početku novog rijalitija “IMANJE”, nastala je opšta frka i panika! Nagađanja oko učesnika su svakodnevna, a novi haos je nastao objavom voditeljskih parova.

Budući da su siluete objavljene po instagram profilima, mnogi su prepoznali i siluetu Dalile Mujić, bivše rijaliti učesnice, među ostalim komentarima.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/crna-hronika.info/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS