calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI: Luna Đogani objavila javno kakvo je zapravo stanje u njihovom domu nakon Markovog hapšenja

Objavio: RHT
17/05/2024 5:20 PM

Luna Đogani objavila javno!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/Printscreen Youtube Pink/Ilustracija

Luna Đogani rijetko se oglašava nakon skandala koji je izazvao njen partner Marko Miljković, a sada je napravila presedan.

Naime, Đoganijeva je objavila kadrove iz porodičnog stana na Bežanijskoj kosi, te time razniježila brojne pratioce.

Luna je objavila emotivnu fotografiju na kojoj su njene nasljednice, a gdje Mia ljubi svoju mlađu sestru Lanu.

Photo: Printscreen Instagram/luna_djogani/ Luna Đogani objavila javno!

Kasnije je objavila snimak i pokazala raznovrsne haljine koje je dobila njena kćerka Mia. Djevojčica nije krila oduševljenje, pa ih je odmah obukla.

Marko Miljković tri puta krivično osuđivan

Marko Miljković pušten je danas nakon saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu. 

On nije htio da precizira da li će se braniti sa slobode i šta se dešava sa procesom, a sada su otkriveni i novi detalji. Ono što je svima zapalo za oko je i činjenica da je Marko već tri puta krivično osuđivan, što bi trebalo da je otežavajuća okolnost u ovom slučaju.

Miljković se tereti za pokušaj napada na službeno lice

Miljković se tereti za narušavanje javnog reda i mira kao i pokušaj napada na službeno lice, a povodom ovog slučaja oglasilo se i Treće osnovno javno tužilaštvo.

– Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je dana 15.05.2024. godine saslušao uhapšenog M.M. (rođen 1983. godine) na okolnosti izvršenja krivičnog djela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru koje je izvršio dana 13.05.2024. godine u prostorijama policijske stanice Novi Beograd u koje je doveden jer je prethodno narušio javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, pa je prijetio policijskim službenicima, vrijeđao ih, sve vrijeme se oglušujući o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na jednog policijskog službenika, dok je drugog rukom uhvatio za mali prst desne ruke i na taj način mu zadao laku tjelesnu povredu – navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS