calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

“KOD NAS VODITELJI I ZAPOSLENI NE SMIJU DA KORISTE OPOJNE DROGE” Saša Mirković o Dušičinom otkazu: “Ne uklapa se u Hype standarde”

Objavio: RHT
17/05/2024 4:44 PM

Saša Mirković o Dušičinom otkazu!

Foto:Hypetv/youtube printscreen/Alo!

Vlasnik Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković, reagovao je javno na objavu voditeljke Pinka, te još jednom istakao da Hype produkcija ne žali zbog odluke da Dušici Jakovljević uruči otkaz.

Prema njegovim riječima, Jakovljevićeva je koristila opojne droge, što je strogo zabranjeno na Hype televiziji, zbog čega nije bila dovoljno fokusirana na svoje radne obaveze, što je rezultiralo nedostatkom očekivanih rezultata i, konačno, prestankom njenog angažmana na inicijativu Hype produkcije.

Mirković je dalje pojasnio da se Dušica, svojim ponašanjem, nije uklapala u tim Hype televizije, koji čine vrijedni, radni, kulturni i kvalitetni pojedinci. Citirao je poznatu staru izreku kako bi dodatno osvijetlio situaciju, naglašavajući da svaki neprikladan postupak profesionalnost u kolektivu.

Photo: Printscreen Instagram/sasa_mirkovic_official/Saša Mirković o Dušičinom otkazu!

Na kraju, istakao je da Hype produkcija visoko vrjednuje profesionalizam, posvećenost i moralne vrijednosti, što su osnovni principi rada i poslovanja ove medijske kuće.

-Mi se u Hype produkciji ne kajemo što smo Dušici dali otkaz. Jednostavno se ne uklapa u Hype strandarde. Kod nas voditelj i zaposleni ne smeju da koriste opojne droge. Ona je to radila, nije bila fokusirana na posao i rezultate i dobila je otkaz. Tako da kako bi narodila glasila: “Posle j….., nema kajanja” – konstatovao je Saša Mirković.

Pokušao da joj pomogne

Iako je Saša Mirković više puta pokušao da pruži pomoć Dušici, pozivajući je da potraži liječenje i prekine sa konzumiranjem narkotika, ona je odlučila da ide suprotnim putem. Umjesto da prihvati pomoć, Dušica je nastavila da se sve više srozava i samouništava. Ignorisala je ponude za promjenom i oporavkom.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS