calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor “POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke Najveći gaf na otvaranju Olimpijskih igara: Francuzima se svi smiju

IN MEMORIAM Iznenada preminula zvijezda (47) serije koju su svi voljeli! “Uvijek je bio džentlmen i profesionalac”

Objavio: RHT
17/05/2024 10:20 AM

Iznenada preminula zvijezda serije

Kaskader Toni Mekfar preminuo je u 47. godini.

Iznenada preminula zvijezda serije “Čuvari galaksije i svijeta iz doba Jure” / Foto: PRINTSCREEN

Iznenada preminula zvijezda serije “Čuvari galaksije i svijeta iz doba Jure” / Foto: PRINTSCREEN

Mekfar je, podsjetimo, radio kao kaskader Krisa Prata u serijama “Čuvari galaksije i svijeta iz doba Jure”.

Iznenada preminula zvijezda serije

Njegova majka Dona potvrdila je tragične vijesti za TMZ, ali zvanični uzrok njegove smrti još nije utvrđen. Ona je njegov gubitak nazvala “neočekivanim i šokantnim”.

Preminuo je u svom domu na Floridi, otkrila je njegova porodica.

S druge strane, odgovarajući na tragičnu vijesti, Prat je rekao:

„Užasnut sam što onim što sam čuo, gubitkom mog prijatelja i bivšeg dvojnika Tonija Mekfara. Zajedno smo snimili nekoliko filmova. Igrali smo golf, pili viski, pušili cigare i provodili beskrajne sate na snimanju. Uvijek je bio džentlmen i profesionalac. Nedostajaće mi. Moje molitve idu njegovim prijateljima i porodici, posebno njegovoj kćerki.”

Više od decenije Mekfara krasi platno u nekim od najvećih holivudskih blokbastera. Prve velike zasluge stekao je 2012. godine na projektima uključujući “Homeland”, “Teen Volf” i “Igre gladi: Sojka rugalica” – prvi dio.

Nastavio je da glumi i u “Furious 7”, “Računovođa” i “Kapetan Amerika: Građanski rat”.

ZAMENIO SAM DVORAC NA DEDINJU

Pročitajte i: “ZAMIJENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA!” Saša Mirković poslao brutalnu poruku.

Direktor i vlasnik televizije HYPE Saša Mirković najavio je spektakularno otvaranje prve sezone novog rijalitija “Imanje”.

I dok se naslovne strane pune ekskluzivnim informacijama sa imanja u Lisovićima, Mirković je poslao brutalnu poruku svima o pravim vrijednostima koje su mnogi zaboravili zasljepljeni sujetom:

Foto:Hypetv/Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official

Ja sam kao čovjek koji hoda po zemlji i voli svoju zemlju i narod, zamijenio dvorac na Dedinju za imanje na selu u Lisovićima. Više volim prirodno od vještačkog. Volio bih da neke “kolege” slijede moj primjer, kao i primjer cijele naše Hype produkcije.” napisao je Mirković.

Više pročitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(TMZ/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS