calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JEZIVE SCENE U RIJALITIJU Ša iz sveg glasa urla na Mionu! “Ja sam taj koji te brani, a ti stalno pi*aš po meni” “Htjela sam da GAĐAM Dejana Dragojevića!” Sandra Rešić ogolila dušu: “PLAKALA SAM ZBOG NJEGOVIH RIJEČI!” U Sarajevu uhapšen penzioner (86) koji je dilao drogu Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera… “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!”

Mirsada iz Živinica u 33 godini postala nana: Sretna sam kako mi je život posložio kockice

Objavio: RHT
17/05/2024 12:20 AM

Mirsada u 33 godini postala nana

Mirsada Malkanović Brkić iz Podgajeva kod Živinica nedavno proslavila 33. rođendan, a putem Facebooka se pohvalila kako je dobila unuku.

Foto: Facebook

Mirsada Malkanović Brkić vjerovatno je najmlađa baka u Bosni i Hercegovini, a možda i šire. Udala se vrlo mlada udala i postala majka, a isto tako i nana. Ističe da je sretna kako joj je život posložio kockice.

– Ja sam sebi rodila drugarice. Da svakog Allah obraduje curama ko moje što su moje. Biti nena u ovim godinama ima svoje prednosti, a svakako prednosti tih godina vidjet će i njena kćerka kojoj će biti tu kada joj zatreba. Podrška svojim kćerkama bila je uvijek i uvijek će biti. Majka je ona na koju se uvijek mogu osloniti, a naravno i ostaviti dijete na čuvanje. Mlade mame znaju koliko je bitno imati nekoga da pričuva dijete – rekla je za NEON televiziju.

Pročitajte i: EKSKLUZIVNI SNIMAK KAO DOKAZ: Moralno posrnuće pevaljke iz Žitorađe! Ceca glumi kosmopolitu, a pjeva OVO!

“Vjerujte mi da je sve to bila samo jedna jako loša i zlobna propaganda, da sam ja nekad bilo šta rekla protiv ovog ili onog naroda” – izjavila je ne tako davno Svetlana Ceca Ražnatović u jednom intervjuu.

Moralno posrnuće pevaljke iz Žitorađe/ Foto:HypeTV

Takođe je top prilikom dodala i ovo:

Moralno posrnuće pevaljke iz Žitorađe

“Moj muž me nikada nije htio uključiti u njegovu stranku, a nisam ni ja to htjela. Govorio mi je da sam pjevačica i da to tako treba da ostane. Nikada nisam htjela da dozvolim sebi, da kruže priče kako sam ja rekla ovo ili ono. Ja bih samu sebe pljunula kada bih rekla tako nešto. Pa, ja imam mnogo prijatelja, kako muslimana, isto tako i Hrvata, kao i Albanaca. Ko je ko, mene to ne zanima, bitno je da je čovjek. Da ima tu neku ljudskost u sebi. Ja u prvoj liniji poštujem sebe i onda poštujem sve ostalo. Treba kao ljudi da se poštujemo” – istakla je Ceca.

Slične miroljubive, pacifističke poruke od strane pomenute folkerke mogli smo čuti i vidjeti u medijima posljednjih godina. A da li stvarno tako misli, ako je uopšte i bilo sumnje, otkriva snimak sa privatnog slavlja do kojeg je došla ekipa Hypea. S obzirom da je Cecin i Arkanov sin Veljko Ražnatović dobio trećeg sina Isaiju, kod Ražnatovića se slavilo, a malo i zapjevalo.

Više pročitajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(NEON televiziju/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS