calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

SPREMA SE OSVETA: BAKA PRASE BEŽI IZ SRBIJE, PRETE MU SMRĆU ZBOG KIKE?

Objavio: RHT
26/12/2021 12:01 AM

Baka Prase beži iz Srbije!

Jutjuber nedeljama dobija pretnje zbog navodnog samoubistva influenserke Kristine Kike Đukić, zbog čega je u paničnom strahu. On se plaši osvete jer ima onih koji smatraju da je jedan od glavnih krivaca za smrt koleginice, sa kojom je svojevremeno bio u sukobu.

PRINTSKRIN

Kako nam kaže izvor blizak jutjuberu, Baka Prase od Kristinine sahrane na koju nije došao, svakodnevno dobija na desetine poruka u kojima mu se otvoreno preti nasiljem, a u nekima od njih i smrću! Iako u početku nije reagovao na njih, misleći da će se strasti u nekom momentu smiriti, kako su dani prolazili, a pretnje bile sve brutalnije, rešio je da spakuje kofere i da sa devojkom Anjom Blagojević pred Novu godinu napusti Srbiju i na neko vreme pobegne u Holandiju.

Ovoj Prasetovoj odluci, kako izvor dalje navodi, kumovao je i strah od nadležnih sudskih organa i policije, gde je već jednom bio priveden na ispitivanje u svojstvu građanina na osnovu zahteva za prikupljanje potrebnih obaveštenja u vezi sa smrću mlade influenserke.

Izbor ove zemlje nije iznenađujući, jer upravo u Holandiji već nekoliko godina žive njegovi majka i otac – sveštenik Nenad Ilić, koji tamo ima i svoju parohiju. Inače, da se nešto čudno dešava u životu Bogdana Ilića pokazuje i činjenica da on već danima ne objavljuje ništa na svom Instagramu ni Jutjub kanalu, na kome je poslednji video pod nazivom “Rastali smo se kao prijatelji” postavljen pre dve nedelje, a bio je posvećen upravo preminuloj Kiki.

PRINTSKRIN

Mi smo pozvali Ilića kako bismo čuli i njegov komentar, ali nam se on nije javljao na pozive.

Podsetimo, Baka Prase i Kika su bili u svađi, a pre dve godine je napravio i pesmu u kojem je ismejavao mladu influenserku. Neposredno po njenoj smrti, pripdnici SBPOK-a, Odeljenja za suzbijanje VTK priveli su Ilića na zahtev Posebnog tužilaštva za borbu protiv Visokotehnološkog kriminala.

Ilić je priveden u svojstvu građanina na osnovu zahteva za prikupljanje potrebnih obaveštenja, odnosno razgovora u vezi novinskih tekstova u kojima se navodi da je jedan od razloga navodnog samoubistva Kristine Đukić Kike, taj što ju je Bogdan u poslednje dve godine proganjao i navodio svoje fanove na isto krivično delo putem društvenih mreža.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS