calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos Iako pruge mnogi izbjegavaju: Novi modni trend na pomolu Ovo su najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak “BILA SAM JAKO LOŠE!” Rada Vasić se oporavlja! Otkrila detalje BORBE SA RAKOM pa istakla: VIŠE SE BRINEM ZA RADETA! Aneli iznijela teške optužbe na Janjušev račun! STRAŠNI DETALJI Stanija i Asmin se BAŠKARE NA OBALI MORA! Skup šampanjac, večera, ruža: Ne mare za NEPRIJATELJE (FOTO) ČAK 14 TAKMIČARA JUTROS UDARENO PO DŽEPU U RIJALITIJU! “Bili smo SVE SAMO NE MUŽ I ŽENA!” Peja otkrio sočne detalje BRAKA SA ZLATOM: “Sami smo to UPROPASTILI!” Paprena cijena piva na ovogodišnjem Oktoberfestu u Minhenu Spriječen pokušaj krijumčarenja novca, u vešu sakrila eure

Zbog ovog snimka fanovi Eurosonga su uvjereni da je takmičenje namješteno

Objavio: RHT
15/05/2024 7:40 PM

Snimak koji dokazuje namještaljku

Na Instagram stranici Eurosonga objavljen je video u kom su prije finala zatražili od takmičara da predvide pobjednika. Većina koja ga je pogledala smatra da je tu dokaz da je takmičenje namješteno.

Snimak koji dokazuje namještaljku/ Foto: ATA

Snimak je pogledan više od milion puta za samo 15 sati. Svi takmičari koji su prikazani za pobjednika su odabrali Švicarsku.

– Pitali smo naše takmičare da predvide pobjednika. Jesu li ‘provalili kod’?” – referirajući se na samu pjesmu pobjednika koja nosi naziv “The Code”.

Iako su na snimku izdvojeni samo oni koji su pogodili pobjednika, zbog velikog broja umjetnika koji su predvidjeli Nema fanovi smatraju da je takmičenje namješteno.

– Niko nije odabrao bilo koga drugog osim Švicarske? – upitao je jedan od korisnika ispod videa.

Snimak je bio razlog da mnogi povjeruju da je takmičenje namješteno: “Ovaj video je dokaz da je Eurosong namješten”, “Vrlo prirodno i neisforsirano”, “Koliko su plaćeni?”, “Nepolitički”, “Znači bio je lažni pobjednik čak i prije finala”.

Podsjetimo, predstavnik Švicarske Nemo pobijedio je s pjesmom “The Code”, iako su kladionice i gledaoci očekivali pobjedu hrvatskog predstavnika Baby Lasagne.

Čitajte i LUNA ĐOGANI OTEČENA OD PLAKANJA, RAŠČUPANA I VAN SEBE: Na prozoru čekala Marka, a evo šta je uradila kada ga je vidjela!

Marko Miljković pušten je kući nakon šest sati saslušanja u Trećem osnovnom tužilaštvu, a po njega je došao otac njegove supruge Lune, Gagi Đogani. Miljković je odmah nakon saslušanja dao kratku izjavu medijima, izrazivši uzbuđenje zbog povratka kući i ponovnog susreta sa porodicom.

Gagi Đogani je došao po Marka vidno ljut. Ali Miljković je bio usredsređen na to da što prije stigne kući. Naglasivši da jedva čeka da bude sa svojim kćerkama.

Luna je čekala Marka u stanu. Prisutni mediji su je primijetili kako stoji na prozoru, raščupana i otečena od plakanja. Kada je ugledala novinare, bijesno je zalupila prozor i spustila roletne, želeći da izbjegne dalju pažnju javnosti.

Hype televizija usnimila je momenat kada Gagi svog zeta dovodi kroz garažu kako bi izbjegli prisutne novinare, dok je on ubzo izašao iz iste i uputio se u nepoznatom pravcu.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/naj-portal.com/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS