calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih!

LUNA SE KLJUKA TABLETAMA, MARKA TRIJEZNILI U PRITVORU! Drama sa Miljkovićima se nastavlja

Objavio: RHT
14/05/2024 10:59 PM

Luna se kljuka tabletama

Nakon što je suprug pobjednice “Zadruge 2” Lune Đogani, Marko Miljković napravio dramu u naselju Bežanijska kosa, gdej živi, kad je poslije svađe s komšijom završio u policijskoj stanici, pa u psihijatrijskoj ustanovi, a njegova supruga na lijekovima, gledajući pomahnitalog partnera, kog odvode službena lica.

Luna se kljuka tabletama/ Foto: printscreen

Naime, Marku je određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati i tom prilikom je testiranjem ustanovljeno da je bio u alkoholisanom stanju, kao i da je bio negativan na narkotike, između ostalog na marihuanu, kokain, amfetamine, barbiturate, benzodijazepine, PCP (fenciklidin), metadon i heroin.

Miljković je prvu noć proveo u policiji na triježnjenju, a njegovo zadržavanje je odredilo Treće osnovno javno tužilaštvo jer je prilikom privođenja vrijeđao, a pokušao je i da udari jednog policajca.

Narušavanje reda i mira

– Okrivljeni, pod dejstvom alkohola, prvo je narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd prijetio policijskim službenicima i vrijeđao ih, ignorišući njihove naredbe, nakon čega je pokušao da nasrne na policijskog službenika. Okrivljenog će javni tužilac saslušati sutra – kažu iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, piše Telegraf.

Zadržavanje do 48 sati može biti produženo i na više mjeseci. Radi se o potencijalnoj kazni od šest mjeseci do dvije godine zatvora. U pitanju je krivično djelo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. Od tužilaštva i odluke sudije zavisi kad će bivši rijaliti učesnik biti pušten na slobodu.

Prekršaj

– Da se to nije desilo, ne bi se ni razmišljalo o zatvoru. Jer je remećenje javnog reda i mira prekršaj, nije krivično djelo. On će za to sigurno dobiti određenu novčanu kaznu. Međutim, napad na službeno lice je nešto sasvim drugo i ima razloga da bude zabrinut – govori izvor za medije.

Podsjećamo, Miljković je prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi. Nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd prijetio policijskim službenicima. Prema navodima, on je izrazio nezadovoljstvo zbog toga što su komšije “bacale pomije” na njegov stan, te je kao odgovor bacio čak 30 jaja na njihovu terasu.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/republika.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS