calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

Hrvatski svećenik o hitu Bube Corellija: Feministkinje, zašto se ne pobunite?

Objavio: RHT
14/05/2024 9:00 PM

Feministkinje pobunite se!

Hrvatski svećenik Tomislav Lukač, koji na TikToku komentariše razne teme, osvrnuo se na hit bh. repera Bube Corellija “Usta na usta”.

Feministkinje pobunite se!/ Foto: printscreen

Zašto u današnje vrijeme svaka pjesma da bi bila popularna mora na površan i vulgaran način govoriti o ženskom tijelu – pitao je on.

Potom se svećenik Lukač obratio feministicama.

Drage feministkinje, koje se borite za ženska prava, zašto ovo dopuštate? Zašto se ne pobunite? – kazao je on.

Pijana se mazi s konobaricom, zna šta me pali – pročitao je stih pjesme svećenik Lukač.

@dontomolukac

Usta na usta – Buba Corelli 👄 Izazov za tebe na kraju videa! #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral

♬ original sound – dontomislavlukac

Znači, ljudi, jesmo mi svjesni šta mi riskiramo slušati i što mi riskiramo pjevati? Mi riskiramo pjevati to da nam je privlačno. Da nam se cura koja nam se sviđa mazi s konobaricom – rekao je i pustio stihove. “Nije tu da se uda, ne bi vezu ni muža, samo bez obaveza posteljinu gužva.”

Nažalost, opet prepovršno jer ne znam koliko neko cijeni svoje tijelo ako mu nije problem dati ga nekome koga je upoznao tu istu večer – poručio je svećenik Lukač.

Čitajte i Džejla Ramović otkrila da li bi danas izabrala Mariju Šerifović za mentoricu

Džejla Ramović je u novom intervjuu, između ostalog, otkrila ko je bio njen drugi izbor za mentora u Zvezdama Granda te se osvrnula na to koliko je ovo takmičenje promijenilo njen život.

– Sjećam se kada sam došla da smo se tada skupljali svi u restoranu pored i bilo nas je nenormalno mnogo. Ja sam u autu obukla ono što ću obući kada sam pjevala ‘Crno i belo’ na mom prvom pojavljivanju u Zvezdama Granda. Sjećam se tog spremanja u automobilu pa sam sjela u restoran. Završila nešto tu kratko i onda na binu direktno, ali ja to sve vidim kroz maglu – rekla je.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS