calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA I ŠA U VRELOJ AKCIJI! Sve se treslo poslije njene svadbe sa bivšim dečkom! NISU MARILI ZA CIMERE POTRESNO GOSTOVANJE na Hype TV “Izrešetao mi je BRATA, a ON nosi PANCIR! Ko je u koga PUCAO?” Jeziv masakr u Duboni “Tijela su PREDUGO ležala svuda, a nemoćni roditelji kukali! Ulica je bila CRVENA OD KRVI”(VIDEO) Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi!

ANĐELO RASKRINKAO TEODORINU NAJMRAČNIJU TAJNU: Džehva pobjesnila, napravila haos u rijalitiju, leti perje, spomenut i Ćazim Osmani!

Objavio: RHT
14/05/2024 5:20 PM

Anđelo raskrinkao Teodorinu tajnu

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Čim je zakoračila u Bijelu kuću Goca Džehverović je ušla u otvoreni rat sa nesuđenim zetom Anđelom Rankovićem, koji je tokom žestoke rasprave otkrio najmračniju tajnu njene kćerke Teodore Džehverović.

Naime, poznata pkevačica je svojevremeno dovođena u vezu sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem koji je srpskim medijima bio interesantan zbog slabosti prema našim ljepoticama sa javne scene. On je pored Teodore, povezivan sa Natašom Bekvalac i Anom Nikolić, te mnogim drugim, ne samo pjevačicama, već i starletama, te voditeljkama.

Anđelo je sada u samoodbrani, dok ga je starija Džehva napadala da prizna zbog čega je krio vezu sa njenom kćerkom, te mu naredila da ubuduće njeno ime prestane da pominje, jer je ona njega izbrisala iz života, poručio da isto tako izbrišu i čuvenog Albanca.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Anđelo raskrinkao Teodorinu tajnu

– Uzimali ste vi moje ime, uzimao sam ja vas, i to je to. Ljudi ovdje mogu da je spominju ona je javna ličnost, hoćete da se briše sve, e pa ne može. Briši ono kada su je nazivali Ćazimovica? Ne može sve da se briše, to je tvoji prijatelji prozivaju, ja nisam nikada pominjao nju, niti sam ijednu riječ loše rekao o njoj – vikao je Anđelo.

 Tačno, ja ne dam da mi se pominje dijete, poslije toliko godina. Samo mi nije jasno što se hvataju za TeodoruVi ste dolazili kod mene, a od koga se krila priča to ti reci – odbrusila je Džehva.

– Goco, i ona i ja smo prop*šali majčino mlijeko, ja sam milion i jedan put prećutao, što smo krili vezu. Ja samo kažem da niko ni mene ne može da spomninje – zaključio je Anđelo.

Džehva potkačila Anitu

Mama Džehva nije propustila priliku ni da potkači njegovu novu djevojku, te je Aniti Stanojlović spočitala da nikada neće moći da bude kao njena kćerka jer je aljkavuša.

– Anita, ako toliko želiš da budeš nova Teodora Džehverović moraš da čistiš – pecnula je Goda, a ona joj je uzvratila:

– Ja nisam pjevačica!

– A šta si ti?! Ti nikada nećeš biti Teodora, u pravu je Matora – poklopila je Džehva.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS