calendar

Petak 27. Septembar, 2023

SAŠA MIRKOVIĆ PORUČIO VLASNIKU Pink televizije: “Rijaliti IMANJE će biti lijepo, pristojno, edukativno, sa radnim navikama i bez svađa i tuča”

Objavio: RHT
14/05/2024 2:15 PM

Saša Mirković poručio vlasniku Pink televizije!

Direktor i vlasnik Hype produkcije i Hype televizije Saša Mirković još jednom se javno obratio direktoru televizije Pink Željku Mitroviću.

Saša Mirković poručio vlasniku Pink televizije / Foto:Instagram/printscreen/Sasa_mirkovic_official/zeljkomitrovic
Saša Mirković poručio vlasniku Pink televizije / Foto:Instagram/printscreen/Sasa_mirkovic_official/zeljkomitrovic

Naime, nakon što je Željko Mitrović tokom jučerašnjeg dana zvao i ucjenjivao bivšu vlasnicu imanja u Lisovićima koje je kupila porodica Mirković, morao je da objasni šta se zapravo dešava. Tim povodom se oglasio Saša Mirković te apelovao na razum, ali i neprofesionalno ponašanje vlasnika Pinka.

Očigledno usljed sujete, zbog najave rijalitija “IMANJE”. Koji je glavna tema svih portala i društvenih mreža nekoliko dana unazad.

foto: instagram/sasa_mirkovic_official/printscreen

Saša Mirković poručio vlasniku Pink-a!

“Žekica da ne uznemirava više bivšu vlasnicu farme, jer je ovo porodično IMANJE Mirkovića, pa na nas neka udari. Ne bi mu bilo prvi put. I pored toga rijaliti “Imanje” će biti lijepo, pristojno, edukativno, sa radnim navikama i bez svađa i tuča!”, napisao je Mirković.

Inače, do ovakvih uznemiravanja došlo je čim je Saša Mirkovićć javno objelodanio da je kupio popularno imanje u Lisovićima na kome se svojevremeno snimao rijaliti “Farma”. Kada je vlasnik Pink televizije to saznao, očigledno mu se ideja nije dopala, pa je odlučio da pozove bivšu vlasnicu imanja i ponuditi joj veću svotu novca kako bi on preuzeo plac i ponovo možda snimao davno zaboravljeni riajliti. Ali u tome nije uspio.

Photo: Hype

Inače, Mirković je prije nekoliko dana saopštio i planove oko novog rijalitija:

– Počinju pripreme za najveći program na Balkanu! Ovako sada izgleda imanje, a od ponedjeljka kreću radovi i vidimo se 7. septembra da provjerite kako smo sve spremili za novu televizijsku sezonu – napisao je Saša Mirković.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS