calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan!

Izgorio automobil na autoputu Doboj – Banjaluka

Objavio: RHT
14/05/2024 9:59 AM

Izgorio automobil na autoputu

Na auto-putu Banjaluka – Doboj jutros je izgorio automobil.

Izgorio automobil na autoputu / Foto: Facebook - ZOS Radio

Foto: Facebook – ZOS Radio

Izgorio automobil na autoputu

Na auto-putu “9. januar” u blizini Prnjavora jutros je izgorio automobil. Kako se vidi na fotografiji objavljenoj na Facebooku, kompletno vozilo zahvatila je vatra.

Kako je potvrđeno za “Nezavisne novine“, u ranim jutranjim časovima došlo je samozapaljenja automobila pežo 206.

Automobil se zapalio na dionici auto-puta u mjestu Vijaka, a na sreću nije bilo povrijeđenih.

Saobraćajna nesreća u centru Bijeljine

S druge strane, sinoć su se u centru Bijeljine sudarili automobili polo i audi, a tri osobe prevezene su na Urgentni blok bijeljinske bolnice.

Udes se dogodilo oko 23.00 časa u Ulici Nikole Tesle, prenosi InfoBijeljina.

Nije poznat stepen povreda povrijeđenih u ovoj saobraćajnoj nesreći.

Priveden vozač iz BiH

Pripadnici saobraćajne policije njemačkog grada Frajlasinga tokom vikenda isključili su državljanina Bosne i Hercegovine (48) iz saobraćaja jer je vozio pod dejstvom alkohola, ugrožavajući sebe, ali i druge učesnike u saobraćaju.

Kako prenose njemački mediji, riječ je o bh.državljaninu, nastanjenom u Austriji, a koji je u Njemačkoj bio u tranzitu. Pripadnici saobraćajne policije odmah su primijetili rizičnu vožnju, jer se vidjelo da vozač ne kontroliše vozilo.

Nakon što su ga zaustavili, odmah su shvatili da je riječ o vozaču u alkoholisanom stanju, a brzi alkotest nije mogao da utvrdi količinu alkohola u krvi. Nakon toga, on je priveden i odveden u obližnju bolnicu gdje mu je uzet uzorak krvi i tek tada je utvrđen nivo alkoholisanosti, koji je bio izuzetno visok.

Protiv njega je podneseno više prijava, oduzeta vozačka dozvola, a može da očekuje i ozbiljnu novčanu kaznu.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(nezavisne.com/InfoBijeljina/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS