calendar

Utorak 2. Jul, 2023

SRAMAN POTEZ Željka Mitrovića! UCJENJUJE BIVŠU VLASNICU FARME koju je kupila PORODICA MIRKOVIĆ! Oglasio se Saša Mirković “Prestani da prijetiš, PRIHVATI PORAZ”

Objavio: RHT
14/05/2024 12:30 AM

SRAMAN POTEZ ŽELJKA MITROVIĆA!

Direktor i vlasnik Hype produkcije i televizije Hype Saša Mirković oglasio se javnim obraćanjem direktoru televizije Pink Željku Mitroviću. Naime, Mitrović je sada već jučer zvao i ucjenjivao bivšu vlasnicu imanja koje je kupila porodica Mirković.

Tim povodom se oglasio Saša Mirković te apelovao na razum, ali i neprofesionalno ponašanje vlasnika Pinka, očigledno usljed sujete zbog najave rijalitija “IMANJE”. Koji je glavna tema svih portala i društvenih mreža.

SRAMAN POTEZ ŽELJKA MITROVIĆA!
Foto: HypeTV/YT printscreen/Pink/Zadruga official

Objavu Saše Mirkovića prenosimo u cijelosti:

“Željko Mitroviću, mi smo dugogodišnji poznanici, ali nikako drugovi. Pomagao sam ti kad mogi nisu htjeli. Apelujem na tvoju svijest da se okaneš ćorava posla i pokušavaš da prijetiš ili pritiskaš bivšu vlasnicu Farme. Danas imanja u Lisovićima (kao što si danas pokušao). Novi vlasnik tog posjeda zemlje i objekata na njemu je moja porodica i MI NEĆEMO da prodamo IMANJE, koje smo časno kupili i isplatili.”

“Svi tvoji “pokvareni” pokušaji zastrašivanja ne prolaze, kao i pokušaji nagovaranja na ružne stvari. Balkan će dobiti novi PORODIČAN RIJALITI program jer želimo da omogućimo ljudima širom Balkana i Srbije da vide da mogu i nešto drugo da gledaju na ekranima, a ne samo svađe i tuče.”

Flto:Instagram printscreen/Sasa_mirkovic_official

“Odlučili smo da RIJALITI “IMANJE” počne 7. septembra, a pošto je to i moj rođendan, volio bih da se promijeniš malo kao čovjek i dođeš da čestitaš rođendan i posjetis NAJVEĆU ŽURKU NA BALKANU u organizaciji Hype produkcije na kojoj će pjevati Aca Lukas i Miroslav Ilić. To će biti početak sezone rijalitija “IMANJE”. Nadam se da ćeš se do tada ohladiti i prihvatiti da ne možeš ljudima da otimaš nešto što nije tvoje. Takođe ću sačekati tvoje izvinjenje i za ono što si htio moju porodicu… sve u cilju da znam da oprostim, ali ne i da zaboravim.

“Pruži ruku i kaži SREĆNO”

Prema tome, kao svako ko pošteno izgubi utakmicu, pruži ruku i kaži SREĆNO, jer ćeš na taj način shvatiti da možda ima šanss da budeš bolji čovjek. Mi imamo drugačiju viziju programa i ponašanja i ja hoću mlađoj generaciji da prepustim da oni uređuju rijaliti “IMANJE”. Ovaj rijaliti će biti program sloge, radnih navika, pristojnog ponašanja i svega na šta ti nisi navikao. Prema tome, prihati to lakše će ti biti, i dođi da nas posjetiš (još uvijek su vrata odškrinuta), a mi ćemo te sačekati na našem IMANJU u Lisovićima kao dobri domaćini.”, napisao je Saša Mirković.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS