calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

Majka Džejle Ramović je prava ljepotica: Edita je avion

Objavio: RHT
13/05/2024 5:00 PM

Edita je avion

Pjevačica Džejla Ramović drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti. Tako njenu porodicu nemamo često priliku da vidimo u medijima.

Edita je avion/ foto: instagram

Uglavnom su se u pred kamerama pojavljivali njeni roditelji i sestre dok se Džejla takmičila. No, nakon toga riješili su da se povuku iz javnosti.

Majka Džejle, Edita Ramović, oduvijek je svojom ljepotom i mladalačkim izgledom privlačila pažnju novinara i ljudi. Slobodno se može reći da su sve tri kćerke ljepotu naslijedile od nje.

foto: instagram

Pjevačicina majka je veoma uspješna i na društvenim mrežama, pa njen Instagram nalog broji više od 30.000 pratilaca.

Ona tu često objavljuje porodične fotografije sa kćerkama Lejlom, Džejlom i Šejlom, a često umije da podijeli i modne savjete damama.

foto: instagram

Publika uglavnom komentariše Editinu ljepotu i stil, a svima je posebno čudno da žena koja je rodila tri kčerke izgleda ovako dobro u petoj deceniji života.

Čitajte i NAKON PORAZA NA EUROVIZIJI, PECNUO ČLANOVE ŽIRIJA:”Neće ti nikakav žiri dolaziti na koncerte, nego publika”

Hrvatska je razočarana što je Švicarksa odnijela pobjedu na Euroviziji! Pjevač je pokazao svoje nezdovoljstvo!

Na Euroviziji 2024. Baby Lasagni izmakla je pobjeda, dok je trijumfovao Nemo Metler iz Švicarske.

Pjevač kaže da je ponosan na svoj uspjeh, a naročito na to jer je najveći broj glasova dobio baš od publike. Kako govore kladionice i pregledi, on je pobjednik.

Nema kraja!

– Na eurovizijskoj sceni je bilo super i baš mi je drago što smo se, nakon svega, svi mi u timu složili da smo dali stvarno najbolje od sebe. Mi bolje u ovom trenutku nismo mogli. Sve je bilo napravljeno točno onako kako smo zamislili, kako je trebalo biti. Nećemo leći s mislima “možda bi bilo bolje da smo ono onako napravili”. Ne, napravili smo najbolje – istakao je Bejbi Lazanja, koji je potom prokomentarisao glasove žirija, koji su Švicarcu osigurali prednost.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/naj-portal.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS