calendar

Subota 29. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO! U D-Castu Dejan Dragojević sve oduševio! Emisija o kojoj se priča, evo šta su stručnjaci otkrili! NOVI SLUČAJ FEMICIDA! Žena ubijena u neboderu na Pofalićima “ANĐELO NIJE GEJ!” Pobjednica rijalitija riješila da RAZVEŽE JEZIK: “Svi znamo ko je Đedović i šta on radi!” (VIDEO) VRELO, SVE GORI! NISVES POMJERA GRANICE! Pjevačica sve oduševila novom pjesmom! (FOTO) U Makarskoj za četiri sata izgorjela jahta vlasnika kompanije iz Širokog Brijega: Plovilo vrijedno oko 3 miliona eura Poznat novi klub Edina Džeke: Navijači Željezničara bijesni na bivšeg igrača Skandal u Srbiji: Igrači odbili premije za Euro, u savezu uzeli i po 100.000 eura? Znamo o čemu maštate: Svaka treća žena ima istu fantaziju Na Vidovdan Aca Lukas napravio popis stanovništva na Krku NAREDNIH DANA VAMA ĆE DA SVANE: Za 3 znaka stiže vrijeme ostvarenja najvećih želja EKSKLUZIVNO Limitirana kolekcija sa logotipom “Imanja”, naručite majice na vrijeme, gratis veliko iznenađenje! “NINA KOVAČEVIĆ IMALA JE DVA PROMILA ALKOHOLA U KRVI kada je sa 100KM/H UDARILA DIJETE” Hype ekskluzivno saznaje NAJNOVIJE DETALJE STRAVIČNE NESREĆE Sanja Maletić se prvi put oglasila nakon porođaja: “Ispunila sam prazninu u svom životu” Koliko je voda u bazenima sigurna za kupače: Građani izloženi raznim zdravstvenim rizicima Kaća Grujić progovorila o braku sa Markom Gobeljićem: “Kada se vidimo, sve pršti od strasti” OBRAZOVANJE ZDRAVKA ČOLIĆA! Važi za jednog od najobrazovanijih pjevača na estradi, a evo šta je završio!

NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU! Saša Mirković prvi put o imenima! Stižu najintrigantnija imena rijaliti svijeta

Objavio: RHT
12/05/2024 1:31 PM

Najintrigantnija imena rijaliti svijeta

U medijima je odjeknula vijest da je Saša Mirković, vlasnik Hajp televizije, kupio imanje u Lisoviću na kom se prije više od osam godina odigravao jedan od omiljenih rijaliti programa “Farma”.

Najintrigantnija imena rijaliti svijeta/ Foto: Hype

Ovu vijest ubrzo je potvrdio i Mirković, te za Alo! progovorio o detaljima rijaliti programa koji planira od jeseni.

 Poslije dužih pregovora, Hajp produkcija, Hajp televizija i Hajp BiH kupio je imanje sa svim pratećim objektima u Lisovićima gdje od septembra kreće ozbiljan rijaliti format koji ste voljeli i koji ćete tek voljeti. Ponosan sam na cijeli svoj tim, a pripreme su uveliko u toku – rekao je Mirković, pa istakao da nastoji da pruži gledalačkoj publici formu bez nasilja.

Photo: Privatna arhiva, Hype/Saša Mirković o novom rijalitiju

– Ideja je da pružim narodu priču koja će u fokusu imati rad i pozitivne stvari, a u kojoj će učesnici moći da prikažu kvalitete poput marljivosti, ljubavi prema životinjama i sloge. Seoski način života je sa razlogom omiljeni među ljudima sa Balkana. To je glavni razlog zbog kog u ovaj projekat ulazimo sa velikim idejama i entuzijazmom – naveo je vlasnik Hype-a. Potom je otkrio da će rijaliti početi u septembru.

Najintrigantnija imena

Povodom najavljenog projekta, Saša Mirković se ponovo oglasio na društvenim mrežama, te napisao:

-Najveći rijaliti na Balkanu! Pošto smo započeli radove na rijalitiju Imanje, kao i pripreme za početak televizijske sezone, volio bih da čujem vaše prijedloge kao publike KOGA BISTE VOLJELI DA VIDITE u LISOVIĆIMA od SEPTEMBRA?! – stoji u objavi direktora Hype produkcije

Nema sumnje da će prijedlozi biti interesantni, te da će rijaliti Imanje okupiti najintrigantnija imena rijaliti svijeta.

BONUS VIDEO

Hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS