calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PJEVAČICA OPLELA PO UČESNICIMA RIJALITIJA! Bez blama objelodanila sve: “Malo mi je to tužno” Suprug žestoko napao Kardi B: Spavala si s drugim dok si bila trudna ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima se žalila Elmedinu i Jani da je polomi škola! “Nemoj kukaj, kako je drugima” Mujče Durić: “Tuđina” je himna naše dijaspore, svi čekamo da dođemo u svoju avliju Stanislav srušio INSTAGRAM najnovijom objavom! NJEGOVE BIVŠE DJEVOJKE ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM! “NISAM IZGUBILA DIJETE!” Velika ispovijest Gabrijele Pejčev poslije medijske ilegale: “To me je najviše povrijedilo!” Pjevačica otvorila dušu! Baby Lasagna pred nastup u našem glavnom gradu: Sarajevo je grad iz mašte, o njemu čitam u knjigama Indira u novoj avanturi s (bivšim) suprugom, zbunila je fanove: Jeste li opet zajedno? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Kako napraviti savršen život? RAZVODE SE PRINC HARI I MEGAN MARKL?! Nova drama potresa kraljevski dvor! Strasti se ne stišavaju! TRAGEDIJA Na ritualnom kupanju utopilo se 37 djece HAOS NA MREŽAMA – TRAŽI SE HITNA DISKVALIFIKACIJA ZBOG NASILJA! Sramno ponašanje učesnika rijalitija! Mateja Matijević napao i davio Aneli Ahmić pred kamerama! JEZIVO! PLATIO BI DA GLEDA NJENU SMRT! Obezbjeđenje reagovalo zbog Jelene i Ivana: Nezapamćeni karambol u rijalitiju! “Monstrume, ti bi ubio trudnu ženu” “Što me PREKIDAŠ?! ZABORAVIO SI ME?!” Mira Škorić “ODBRUSILA” Lukasu, uslijedilo “POMIRENJE”! Urnebesni dio intervjua! (VIDEO) Uskoro dolazi promjena vremena koja će spustiti temperature za 15 stepeni Celzijusa: Najavljen i snijeg! RACIJA UPALA U STAN SARE STIJOVIĆ!? Rijaliti učesnici POLICIJA NA VRATIMA! Oglasila se ekskluzivno za HYPE TV

“Umjesto 80.000 eura, dobila sam bombonjeru, a Mirković kravatu!” Saša Mirković potvrdio Marijine riječi!

Objavio: RHT
11/05/2024 10:00 PM

Dobila sam bombonjeru

“Umesto 80.000 eura, dobila sam bombonjeru a Mirković kravatu!”

Prije 17 godina pjevačica Marija Šerifović donijela je pobjedu Srbiji na pjesmu za Euroviziju u Finskoj.

Marija je nedavno otkrila šta joj je tadašnji predsjednik Srbije, Boris Tadić poklonio nakon pobjede na prestižnom takmičenju.

Dobila sam bombonjeru
Dobila sam bombonjeru Foto: YT printscreen/ Sceniranje/ Eurovision song contest

– Kroz historiju smo to mogli da vidimo, bilo da je u pitanju muzika, umjetnost, bilo koja od tih sfera. Zaslužuje bilo kakvu vrstu oduženja, da se to gotovo nikada nije dešavalo.

– Tako da, meni to ne smeta. Ja sam svoju najveću zahvalnicu – aplauz, dobila od ljudi koji su tu već punih 20 godina stare. Što se države tiče, to me nešto previše ni ne interesuje, sve sam sama sebi obezbjedila i omogućila, ne bi me nešto posebno razgalilo.

Foto:YT printscreen/Eurovision song contest

“Umjesto 80.000 eura, dobila sam bombonjeru a Mirković kravatu!”

– Sjećam se šta je gospodin Tijanić tada rekao (predložio je da Marija dobije 80.000 eura kao i sportisti na Olimpijadi), to se nije dogodilo, ja sam otišla na prijem ili kako se to već zvalo, kod tadašnjeg predsjednika Borisa Tadića. On je pitao: “Šta mogu da učinim za Vas?”. Šta da mu kažem?! Ne treba ništa da učinite, mislim šta ćete da učinite, ja sam za Vas učinila više.

– Bombonjeru je poklonio meni, a kravatu mom menadžeru Saši Mirkoviću, eto to je prava istina. – rekla je Marija.

Vlasnik Hype televizije i dugogodišnji menadžer Saša Mirković, svjedočio je ovome i potvrdio Marijine riječi:

“VRATIO SAM KOŠULJU KADA JE IZGUBIO IZBORE”

– Dobro je Marija rekla, jedino je ispustila da nije sve sama uradila, nego da postoji tim na čijem sam ja čelu bio, a ona sa svojim predivnim glasom naravno naš projekat

Foto:Yt printscreen/Sceniranje

– Drugo je sve istina i jedino bih dodao da je Tadić na taj prijem zvao kad nas je vidio kod Američkog ambasadora. Ja nisam želio da odem na prijem nego sam poslao nju i on joj jeste dao bombonjeru, a meni poslao kravatu, koju sam mu vratio 2012. godine kad je izgubio izbore, naravno nenošenu. – izjavio je Saša Mirković.

hypetv.rs/hypebih.ba/R.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS