calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov!

Janjuš nije sretan u vezi: Ne znam može li se pronaći to što nedostaje u odnosu sa Aneli! “MI SMO U PROBLEMU”

Objavio: RHT
11/05/2024 11:59 AM

Janjuš nije sretan u vezi

Marko Janjušević Janjuš priznao je da nije sretan u vezi sa Aneli Ahmić! Bivši košarkaš, naime, strepi da starleta nije ravnodušna prema Asminu Durdžiću. Istakao je da joj ništa više ne vjeruje!

Janjuš nije sretan u vezi / Foto: youtube/printscreen TV PINK
Foto: youtube/printscreen TV PINK

Janjuš vjeruje da Aneli želi da se pomiri sa vjerenikom Stranije Dobrojević.

Janjuš nije sretan u vezi

Ne znam. Osjećam se nesrećno. Kako u životu, tako i u ljubavi. Ne znam da li može da se pronađe to što nedostaje u odnosu sa Aneli – kazao je Januš, pa je dodao:

Nemam povjerenja. Vidjeli smo ko je gostovao kod vas u studiju maločas (Asmin – op. a.), to je izazvalo njenu promjenu raspoloženja. Ona ima neke hladne reakcije prema meni, koje meni jako smetaju. Mi smo u problemu zbog njenog bivšeg muža. Vidio sam sam to po nekim situacijama. Vjerio sam je jer je volim, što je znači da treba da nastavljamo odnos, ako se dešavaju neke stvari koje nisu dobre  – istakao je on.

“On ima problem ne znam s čim”

Starelta je pokušala da objasni da ne osjeća ništa prema bivšem mužu. Aneli je istakla da je Asmin ne zanima, te da ima iskrena osjećanja prema Marku.

On sad priča nešto za Asmina, a on ima problem ne znam s čim. Meni se Asmin us*ao u život, dok Janjuš spava napolju svaki peti dan kod žene, pa ja ništa za to nisam rekla – istakla je ona.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS