calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja!

MI SE STVARNO RASPADAMO: “URAGANKE” ZABRINULE NACIJU!

Objavio: RHT
24/12/2021 11:52 AM

Uraganke su potresle naciju kada su objavile svoj prvi singl, a nakon više meseci priča o raspadu grupe, pevačice su rešila da napokon obelodane istinu.

 

Grupa Harikejn napravila je promociju povodom svojih novih pesama, a tom prilikom su pevačice odgovarale na brojna pitanja o svom privatnom životu.

Već mesecima bruji priča da se grupa raspada i da su devojkama honorari 300 evra, a sada su pevačice otkrile šta je prava istina.

– Ja ne znam ko je to pisao iskreno, to je ono što smo mi objavile na našem oficijelnom profilu, mi se stvarno raspadamo. Ali raspadamo se od posla. Stalno izbacujemo nove projekte, o raspadu grupe ni reči – rekla je Ksenija.

Iako su sve tri pevačice različite po karakternim osobinama, sada otkrivaju da li često ulaze unsukobe zbog različitog mišljenja.

– Generalno u svakom kolektivu postoje sukobi, to je nešto najnormalniije. Ali sve tri imamo isti cilj i za njega radimo, to je nešto najlepše na svetu, ne postoji bolji posao od ovoga. Svaka od nas ima neki zaje*an karakter. Ali naučile smo kako koja sa kojom – kaže Ksenija.

 

– Svaka od nas je temperamentna, samo što neki kompromis mora da se nađe. I poenta je da budemo različite – dodaje Ivana.

Marija Šerifović je nedavno izjavila da joj se ne sviđa jedna njihova pesma, a pevačice su ovako odreagovale.

– Sigurno je da joj se nešto nekad neće svideti i ne treba zato što smo mi dobre da joj se nešto svidi. Super, neka kaže, mi volimo i pozitivne i negativne kritike da možemo da rastemo na najbolji mogući način – kaže Sanja.

– Ona nam je pre svega prijatelj, tako da… Samo neka bude iskrena – završava Ksenija.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS