calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

“DALILA I JA NIKADA NISMO NITI ĆEMO IZGLADITI ODNOS!” Nina Prlja o Mujićevoj nakon što je gostovala kod nje “Išla sam zbog sebe, ne zbog nje”

Objavio: RHT
04/05/2024 7:30 PM

ŽESTOKO!

U novom izdanju emisije ShowBliz, autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje na programu televizije Hype svake subote u 12h, ali i na youtube kanalu Hypetv u 19h, novinarke Arsić ugostile su Ninu Prlju.

ŽESTOKO!
Foto: HypeTV/YT printscreen/Zadruga official

Nina je prvi put gostovala u emisiji kod Bliznakinja Arsić. Bez dlake na jeziku komentarisala je sve aktuelnosti koje su zanimale naše gledaoce.

Ona je progovorila o odnosu sa nekadašnjom prijateljicom Dalilom Mujić, sa kojom je odnose pokvarila još tokom učešća u rijalitiju, a kako ona kaže, nisu ga izgladile, niti će ikada.

ŽESTOKO!

– Kako si uspjela da se isfoliraš u emisiji tako da izgleda kao da ste u dobrim odnosima? – glasilo je pitanje.

– Došla sam zbog sebe, ne zbog nje. Ja sam se izvinila još tada, bilo mi je dosadno, ne, najbolje da ću crveni tepih postavim, ne pada mi na pamet. To su neki ljudi iz moje prošlosti koji me više ne interesuju. Ni te osobe ni te teme, ja sam to toliko prevazišla. – govorila je Nina u emisiji ShowBliz.

Foto: HypeTV/emisija ShowBliz
Nina Prlja
Foto: HypeTV

– Totalno sam promijenila i okruženje i društvo, meni se takve stvari više ne dešavaju, a ni ljudima oko mene. Nekako mi je ponižavajuće da se vraćam na taj period iz rijalitija, to bukvalno nisam bila ja. – rekla je Prlja.

Nina je potom govorila i o aktuelnoj učesnici rijalitija Aneli Ahmić, pa je šokirala informacijama direktno iz Dubaija.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS