calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

IZUSTILA SAMO JEDNO! Prvo oglašavanje Tačkaste Mare nakon ljubavnog brodoloma sa Babićem: Nije mogla više da ćuti!

Objavio: RHT
03/05/2024 11:55 PM

Prvo oglašavanje Tačkaste Mare

Photo: Instagram printscreen/ratkovcanin

Izgleda da su influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara i Branko Babić stavili tačku na svoju romansu, iako su započeli vezu prije nekoliko mjeseci.

Naime, njih dvoje su se otpratili sa društvene mreže Instagram i obrisali sve zajedničke fotografije.

Ubrzo su se i otpratili sa društvenih mreža, a obzirom da se mnogu pitaju zbog čega je okončana ljubav, sada se oglasila influenserka.

Naime na pitanje o raskidu sa biznismenom kratko je odgovorila: “Nemam komentar”, prenose mediji.

Foto: Printscreen Instagram//tackasta_mara/Prvo oglašavanje Tačkaste Mare

Inače, Ivana iza sebe ima brak sa izvijesnim Bojanom sa kojim je živjela u Njemačkoj, a sada su se na društvenim mrežama pojavile njihove zajedničke fotografije, te mnogi komentarišu da Marin bivši muž izgledao kao turski glumac i maneken, a na njegovu markantnost i ljepotu rijetko koja žena ostaje ravnodušna.

Branko o njihovoj ljubavi

Branko je o romansi sa Tačkastom Marom ovako govorio:

– Ja ću da objasnim. Sreli smo se u vezi s poslom. Poslije druge flaše počela je da se smije, tako da su je gledali svi u restoranu. Dok se smijala tapšala je rukama kao foka. U četiri ujutru smo završili u kafani “Užice”, gdje je poručila škembiće. Pola je pojela, a pola prosula po bijeloj prelijepoj haljini. Na to sam pao – napisao je Branko u komentaru na svom Instagram profilu.

Inače, njih dvoje su zajedno putovali, uživali, sa svojim pratiocima su delili trenutke iz zajedničkog života, međutim, sada je sve obrisano sa obje strane.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS