calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak

ŠTA SE DESILO MILENI KAČAVENDI?! Javnost u šoku zbog prizora, NE LIČI NA SEBE, zabrinjavajuća fotka kruži Internetom! (FOTO)

Objavio: RHT
03/05/2024 11:40 PM

Šta se desilo Kačavendi?!

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Milena Kačavenda od samog početka sezone privlači jako veliku pažnju i svaki njen potez bude komentarisan, kako u Bijeloj kući, tako i na društvenim mrežama. Poznato je da njen način odijevanja, kao i still za koji se nekad odluči naiđe na jako loše reakcija naroda i osude, što se desilo i danas tokom emisije “Gledanje snimaka”. 

Naime, Kačavenda je za današnju emisiju poželila da promijeni frizuru i isproba stil koji do sad nije nosila, a publici se to nije dopalo, pa su na društvenim mrežama osvanule razne slike, a komentari nisu bili uopšte lijepi. 

Šta se desilo Kačavendi?!

– Šta je ovo? – napisala je stranica koja prati sve dcešavanja iz rijalitija. Komentari su se ispod objave nizali kao ludi:

– “Juu, ovo kum, a ne kuma”, “Žena je jeziva.”. “Kako ova žena nema ništa ženstveno u sebi. Liči na muško”, “Ma kuma je kraljica”, “Tako je moj deka nedavno zalizao kosu” – glasili su samo neki od komentara ispod ove objave na društvenoj mreži Instagram. 

Inače, Milena je u medijima postala poznata kad je podržavala svoju prijateljicu Anu Ćurčić tokom boravka u šestoj sezoni. Odmah nakon njenog izaska njihovu druženje je okončano, a Ana kaže da joj tu izdaju nikad nije oprostila.

Podsjetimo, Kačavenda je nedavno sahranila majku na Novom bežanijskom groblju.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS