calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja!

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 3. MAJ: Bikovi se fokusiraju na svoje vrijednosti i duhovnost, Škorpije se oslobađaju starih negativnih energija, a Vodolije spremne za humanitarnu akciju

Objavio: RHT
03/05/2024 9:20 AM

Vodolije spremne za humanitarnu akciju

Ovan (21. mart – 19. april)

Veliki petak će za Ovnove koji su pravoslavni vjernici biti vrijeme za introspekciju i duhovnu refleksiju.

Vodolije spremne za humanitarnu akciju /  Foto: Shutterstock

Vodolije spremne za humanitarnu akciju /  Foto: Shutterstock

Osjetićete potrebu da se povučete i razmislite o svojim postupcima i ciljevima. Posvetite vrijeme sami sa sobom i pokušajte pronaći unutrašnji mir.

Bik (20. april – 20. maj)

Ovaj petak donosi vam priliku da se fokusirate na svoje vrijednosti i duhovnost. Ovo je vrijeme za kontemplaciju i razmišljanje o tome šta zaista cijenite u životu. Posvetite se meditaciji ili tišini kako biste pronašli unutrašnji balans.

Blizanci (21. maj – 20. juni)

Danas će biti dan za duboke razgovore i povezivanje sa svojim bližnjima. Otvorite svoje srce i budite spremni da podijelite svoje misli i osjećanja sa drugima. Ovo je vrijeme za razumijevanje i saosjećanje.

Rak (21. juni – 22. juli)

Imate priliku da se posvetite svojoj duhovnoj strani i emotivnoj bliskosti sa voljenima. Ovo je vrijeme za duboke veze i za izražavanje ljubavi prema onima koji su vam najvažniji. Posvetite se porodičnim tradicijama i običajima.

Lav (23. juli – 22. avgust)

Vrijeme za samorefleksiju i ponovno povezivanje sa svojom unutrašnjom snagom. Osjetićete potrebu da se oslonite na svoju vjeru i hrabrost kako biste prevazišli izazove koji vam se postavljaju pred vas.

Djevica (23. avgust – 22. septembar)

Ovaj dan donosi vam priliku da se posvetite svojim duhovnim praksama i ritualima. Ovo je vrijeme za disciplinu i samodisciplinu kako biste produbili svoju duhovnu vezu i unapredili svoje razumijevanje sebe i svijeta oko sebe.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Ovo će biti dan za balansiranje između duhovnosti i društvenosti. Osjetićete potrebu da se povežete sa svojom duhovnom stranom, ali istovremeno ćete željeti da budete okruženi svojim prijateljima i porodicom. Pronađite harmoniju između ova dva aspekta vašeg života.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Dan vam donosi priliku da istražite svoju duhovnost na dublji način. Osjetićete potrebu da se oslobodite starih negativnih energija i da se fokusirate na svoj unutrašnji rast i transformaciju. Posvetite se meditaciji i introspekciji.

Strijelac (22. novembar – 21. decembar)

Dan će za Strijelčeve biti vrijeme za istraživanje različitih duhovnih učenja i filozofija. Osjetićete potrebu da proširite svoje vidike i da se otvorite za nove perspektive. Posvetite se učenju i razmišljanju o životu izvan svojih uobičajenih granica.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi, sada imate priliku da se fokusirate na svoje duhovne ciljeve i ambicije. Ovo je vrijeme za postavljanje dugoročnih planova i za posvećenost ostvarenju svojih duhovnih snova. Budite uporni i dosljedni u svojim naporima.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Ovaj petak će biti dan za povezivanje sa svojom duhovnom zajednicom i za izražavanje solidarnosti sa onima koji su u potrebi. Osjetićete potrebu da se angažujete u humanitarnim aktivnostima i da pružite podršku onima koji su slabiji od vas.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Današnji dan donosi vam priliku da se povežete sa svojom duhovnom intuicijom i da se prepustite svojoj mašti i snovima. Ovo je vrijeme za molitvu, meditaciju i tiho kontempliranje. Budite otvoreni za duhovne poruke koje vam dolaze iz univerzuma.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS