calendar

Petak 14. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SA LISICAMA NA RUKAMA I NOGAMA! Optuženi za TROSTRUKO UBISTVO u Knjaževcu doveden u Više javno tužilaštvo Šakira o prekidu s Pikeom: “Osjećala sam se kao da mi je neko zabio nož u prsa” Temperature će ići i do 36 °C: Nakon osvježenja najavljen toplotni udar, moguć i saharski pijesak u vazduhu PREVARE U TAKMIČENJU “Nikad nije kasno”! Sve razotkrila Švicarska NTH medija! Za oca i sina naređno dodatno zadržavanje, sa oštećenim na motociklu bilo maloljetno dijete, a uz oružje policija našla i drogu TUŽNIH ŠEST MJESECI! Janjuševa porodica zavijena u crno, a evo i kada je pomen u Prijepolju MARIJA KULIĆ KIPTI OD BIJESA! Pa otkrila sve o prevari Ermine Pašović! “TAKI, PRIPREMI TUŽBU ZA HIRURGA!”: Usijale se društvene mreže zbog slike neuspjele operacije Maje Marinković JEZIVE SCENE! JANJUŠ FIZIČKI NASRNUO NA TRUDNU ANELI?! Obezbjeđenje ga opkolilo Horoskop za petak, 14. jun: Lav će imati loš dan na poslu, Rak pred raskidom veze, Vage čuvajte se spletki Večeras počinje ‘EURO 2024’! Ovo je raspored svih utakmica “MOGU OTAC DA TI BUDEM” Mc Stojan nastavlja da provocira Zoranu nakon raskida, haos ne jenjava, nižu se skandali! Nasilje u beogradskoj školi: Roditelji učenice PRETUKLI učiteljicu EKSKLUZIVNO! HYPE UHVATIO DŽORDŽIJA NA DJELU: Evo šta radi mladi pjevač misleći ga niko ne snima! SMRT OCA JOJ PROMIJENILA ŽIVOT! Učesnica rijalitija jedva zadržala suze Sladić otkrio kada nam stiže toplotni val, temperature i do 40 stepeni

Život sa dvije žene! ROŠTILJ ZA SULTANA!Jana i Fatima SPREMAJU veliku GOZBU (VIDEO)

Objavio: RHT
01/05/2024 10:00 PM

ROŠTILJ ZA SULTANA!

Rijaliti “Život sa dvije žene” sve je zanimljiviji i gledaniji u cijeloj regiji. Iz dana u dan se prate životi ElmedIna Karića i njegovih žena Jane i Fatime.

Foto:Printscreen/YouTube Hype TV BiH

ROŠTILJ ZA SULTANA

Međunarodni praznik rada rada – Prvi maj ostao je upisan u kalendarima kao praznik koji se obilježava širom svijeta. U znak sjećanja na dan kada su radnici u Čikagu štrajkom i protestima počeli da se bore za osmosatno radno vrijeme.

Naš popularni trojac odlučio se za roštiljanje u Gornjoj Višnjici. Jana i Fatima su se “bacile” na posao i počele sa pripremama. Elmedin je sve vrijeme nadgledao i davao savjete. Potom je stvar uzeo u svoje ruke.

-Odnesi ovaj tanjir!-naredio je Elmedin Fatimi nakon što je završio sa ćevapima i kobasicama.

-Vatra je jaka, ali i ćumur je tu. Još malo i sve je gotovo. Slavlje i odmor može da krene.

Sarajevo okupirano turistima

Velike gužve danas su zabilježene na Baščaršiji. Turisti, ali i bh. građani, Međunarodni praznik rada proslavljaju jedući ćevape, pite te pijući kafu u srcu Sarajeva, dok su neki se odlučili samo na šetnju.

Nezapamćena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno iščekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca. Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati ekskluzivne i interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

Kako su Elmedin i njegove sultanije uživali pogledajte u videu ispod:

hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS