calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Sutra nastupa Nova hidžretska godina: OVO SU OBIČAJI POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri! Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO)

Rialda skinula producenta Kajli Minog: Plakala sam danima i na kraju sam prihvatila ponudu!

Objavio: RHT
30/04/2024 6:20 PM

Rialda skinula producenta Kajli Minog

Iako se nedavno vjerila i uskoro, kako se šuška planira vjenčanje, pjevačica Rialda nije odustala od njene prve ljubavi – muzike!

Ona je fanove obradovala novom pjesmom pod nazivom “300 zvjeri”, a kako ekskluzivno saznajemo producentski tim na ovoj numeri bio je tim iz Austrije koji su sarađivali sa svjetski poznatim zvijezdama poput Kajli Minog i grupe Maroon 5.

Foto:printscreen/instagram queenrialda

Rialda je numeru “300 zvjeri” dobila u trenutku kada je sa svojim sadašnjim vjerenikom otputovala na Maldive i tada je shvatila da su posljednje dvije godine njenog života stale u ovu pjesmu. – Krajem prošle godine sam riješila da presječem neke stvari u karijeri, shvatila sam da mi treba novi početak.

Eto, prvo se desila ljubav i to je nešto što je, čini mi se bio pokretač svega u mom životu. U januaru sam dobila pjesmu “Hiljadu zveri” i sve vrijeme sam je slušala dok sam bila na odmoru. Plakala sam iznova i iznova…nisam mogla da vjerujem da je neko tako dobro opisao posljednje dvije godine mog života.

Rialda skinula producenta Kajli Minog

U pitanju je neka unutrašnja borba koju sam vodila i zaista sam oduševljena tekstom numere – rekla nam je Rialda. Na pitanje da li je tačna informacija da su svjetski producenti radili na ovoj numeri, Rialda je rekla: – Tačna je informacija koju imate i zaista sam ponosna na ovu saradnju sa njima – rekla nam je pjevačica koja će sve fanove uskoro obradovati sa još nekoliko novih pesama.

hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS