calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan

Kakav DOČEK: Južnjaci se okupili, pozdravljaju Nikolu Rokvića dok trči – prizor raspametio pjevača (VIDEO)

Objavio: RHT
30/04/2024 7:00 PM

Pozdravljaju Nikolu Rokvića dok trči

Odmah podijelio video na društvenim mrežama uz emotivne riječi.

Pjevač Nikola Rokvić krenuo je 22. aprila od Hrama Svetog Save u Beogradu pješke na hodočašće dugo 1.060 kilometara do ostrva Egina.

Na podvigu kom se Nikola odvažio, prikuplja sredstva za kupovinu aparata za dijagnostikovanje kancera mozga kod djece i renoviranje dijela dječije onkologije.

Nikola Rokvić / Izvor: Instagram printscreen/nikolarokvic

Nikola dnevno pređe oko 30 kilometara, a na društvenim mrežama se svakodnevno oglašava i obaviještava svoje pratioce o detaljima hodočašća.

Pozdravljaju Nikolu Rokvića dok trči

Sada je Nikola objavio jedan dirljiv video gdje vidimo kako su ga dočekali na jugu Srbije.

– Današnji dan mi je potvrdio da čovjek ne može bez čovjeka, da smo mi pozvani da dobrom voljom širimo radost i ljubav! – napisao je Nikola putem mreža, pa dodao:

– Toliko emocija, toliko osmijeha, podrške, suza, zagrljaja i poljubaca! Hvala narode moj! – napisao je.

Nikola Rokvić / Izvor: Srbija Danas/Milana Pavković

“Neki će da rošitljaju za 1.maj i da zaborave šta je poenta posljednje nedjelje pred Vaskrs.. A neki će biti Nikola.. Slava Bogu”, “Bog te blagoslovio na svakom putu junače”, “Hvala tebi, veliki si čovjek”…neki su od komentara.

Nikola je takođe objavio i dvije fotografije sa jakim porukama.

Na prvoj Nikola drži malu kornjaču na dlanu, uz opis:

– Korak po korak…Dan po dan…

Dok već na drugoj drži znatno veću kornjaču, koja prekriva njegovu šaku.

– Dovoljan je i jedan iskorak da se stvori velika misija – napisao je Nikola.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

BONUS VIDEO:

sd.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS