calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

PETAR GRAŠO POSTAJE OTAC PO DRUGI PUT! Njegova 14 godina mlađa žena ponovo trudna!

Objavio: RHT
29/04/2024 10:00 PM

Petar Grašo postaje otac!

Photo: Milan Maricic/ATAImages

Pjevač Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa izabranica Hana Hiljić čekaju drugo dijete.

Par je prije godinu i devet mjeseci dobio kćerku, kojoj su dali ime Alba, a sada stiže još jedna prinova u njihovom domu, što je Petar i potvrdio.

Kako svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosit, detalje o trudnoći svoje supruge nije podijelio sa medijima, te za sada nije poznato u kom je mjesecu, ali i da li znaju pol bebe.

Inače, Hana je ranije otkrila koliko uživa u majčinstvu.

“Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo porasti i možda sad jedva čekam da poraste, ali kad poraste biće mi žao. Predivna je, vesela je, unela je nešto posebno u naš život”, rekla je o malenoj Albi.

Photo: Printscreen Instagram/hana.huljic

Priznala je da njoj i Petru puno pomažu bake, ali je temelj porodice, ipak, ljubav između nje i Petra.

“To da deteodrasta u ljubavi, što danas nažalost nije toliko često i uvijek mi je žao djece koja nemaju to i to mi je teška tema, tako da sam srećna da ona to ima. Tu ljubav i taj osmijeh”, rekla je Hana.

Photo: Amir Hamzagic/ATAImages/Petar Grašo postaje otac!

Grašo je govori često o privatnom životu, a jednom prilikom je istakao koliko je blagosloven što je postao otac.

“Zajedno provodimo manje vremena nego što bih htio jer je ova sezona zaista pretrpana koncertima koji su dogovoreni prošle godine i prebačeni su za ovo ljeto zbog korone. Baš zbog toga su mi trenuci sa porodicom još dragoceniji. Srećan sam što sam blagosloven ulogom roditelja”, poručio je.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS