calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAV DRŽI MIONU U ŠACI! Otkrio šta je ona iza leđa radila Ša PJEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO:”Doživio sam infarkt u kolima za volanom” Koliko stranaca je uzelo bh. državljanstvo? Odreklo ga se skoro devet puta više građana! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNIO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO) “BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO) TRAGEDIJA Bacio djecu kroz prozor, a onda počinio samoubistvo Ša se bori sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM? Uživo u programu saopštio DIJAGNOZU, javnost zabrinuta RAZVOD UŽIVO Ivan Marinković BIJESAN: NEKOME ĆU SE US*ATI U ŽIVOT!” Je li mu Jelena “NABILA ROGOVE” DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JULI: Kod Ovnova danas napeto, Bikovi ostaju bez podrške TRUDNA MARGO ROBI! Pokušala da sakrije sretne vijesti, evo šta ih je odalo VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta!

EKSKLUZIVNO! Dragana Mirković BLISTA! Stigla u Beograd PREPOROĐENA! Nakon vijesti o razvodu NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA

Objavio: RHT
29/04/2024 5:39 PM

Preporođena Dragana Mirković!

Ekskluzivno Hype paparazzo je snimio Draganu Mirković po dolasku u Beograd. Pjevačica je nedavno šokirala svoje pratioce izjavom da se razvodi od Tonija Bjelića nakon skoro tri decenije braka.

“Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti”.

Foto:Hypetv/ATA imeges: Dragana Mirković
Foto:Hypetv/ATA imeges: Dragana Mirković/ Preporođena Dragana Mirković!

Sa žaljenjem moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio. Sve to vrijeme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana. Učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, vremenom je taj jaz postao sve veći. I shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše. Nego stavivši tačku na naš brak” rekla je i dodala:

“Ja svakako ostajem dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici. A prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome sa kim sam provela mnogo lijepih godina.”

ZAMOLILA JE MEDIJE DA POŠTUJU NJENU ODLUKU

“Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cijela naša porodica prolazi.”

“U nadi da ću vam se sljedeći put javiti sa mnogo ljepšim vijestima, unaprijed se zahvaljujem na razumijevanju “ napisala je Dragana.

Hype paparazzo ju je snimio u prelijepom crvenom kompletu, a ono što je začudilo mnoge, da iako se razvodi, Dragana sija od ljepote i raspoloženja.

U videu ispod teksta, pogledajte kako pjevačica izgleda nakon objave o razvodu:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS