calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?!

KOLEGIJ HYPE TELEVIZIJE DUŠICI želi puno uspjeha na novom-starom poslu!

Objavio: RHT
29/04/2024 2:20 PM

KOLEGIJ HYPE TELEVIZIJE DUŠICI …

Vijest da je Dušica Jakovljević dobila otkaz poslije pet mjeseci na Hype televiziji odjeknula je kao bomba. A njen povratak na staru televiziju i radno mjesto još više je iznenadio. Najviše zbog priča koje je voditeljka javno pričala o starim poslodavcima.

Oglasio se kolegij Hype televizije  / Foto: Ataimages/Hype/printscreen

Oglasio se kolegij Hype televizije / Foto: Ataimages/Hype/printscreen

Javnost je ostala u šoku kada je Saša Mirković otkrio razlog uručenja otkaza popularnoj voditeljki.

Detalji dogovora

Čelnik “Hype” produkcije je istakao da Dušica nije ispunjavala svoje radne obaveze. A samo dan nakon otkaza Jakovljević je uhvaćena ispred zgrade “Pink” televizije. Sada su se saznali i detalji dogovora između Dušice i Željka Mitrovića.

– Dušica nije dugo razmišljala o otkazu koji je dobila. Pa je riješena da ne ostane bez ikakvog angažmana preuzela stvar u svoje ruke. I stupila u kontakt sa Željkom i Milicom Mitrović. Iako nije imala lijepe riječi za njegovu televiziju nakon odlaska. Shvatila je da joj ništa drugo ne preostaje. Nego da pokuša da se vrati tamo gdje je radila čitavu deceniju – navodi dobro upućen izvor i dodaje:

– Bila je spremna na svaki vid dogovora, pa čak i na to da više ne vodi isti format emisije. Poslije nekoliko dana višesatnih razgovora, uspjela je da se dogovori sa Željkom. Pa i njegovom suprugom Milicom. I potpisala ugovor koji se po malo čemu razlikuje od prethodnog. Pa je ipak pristala da vodi isti format emisije u okviru rijalitija “Elita”. – naveo je izvor i otkrio da je Željko stao uz voditeljku zbog činjenice da imaju bogatu poslovnu istoriju.

KOLEGIJ HYPE TELEVIZIJE DUŠICI …

– Iako im je rastanak bio ružan, Mitrović joj je i po odlasku na “Hajp” televiziju poželio samo najbolje. I ona je dobro znala da će rijetko ko moći da toleriše slobodniji način rada na koji je ona navikla na Pinku. A često je govorio da je pitanje mjeseca kada će se vratiti na Pink. Zato su i on i njegova supruga Milica prešli preko prozivki koje im je javno uputila. I nisu htjeli da idu u dublji javni rat s njom. Krajem nedjelje će i zvanično početi s emisijom. Pa i nema sumnje da je povratkom u ružičasto jato već napravila zapažen privatni rijaliti – zaključio je izvor za medije.

Ovim povod kolegij Hype televizije Dušici želi puno uspjeha na novom – starom poslu.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS