calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

HYPE JEZIČARA OTKRIVA NEVIĐENI SKANDAL! Naša mlada pjevačica zatrudnila TOKOM SVINGERAJSKIH ŽURKI sa OŽENJENIM vlasnikom diskoteke i njegovom ŽENOM! Dijete nazvala po NJOJ

Objavio: RHT
28/04/2024 10:55 PM

HYPE JEZIČARA OTKRIVA NEVIĐENI SKANDAL!

Mlada pjevačica sa naše javne scene, koju svi odlično poznajete, nedavno se porodila!

HYPE JEZIČARA OTKRIVA NEVIĐENI SKANDAL!

HYPE JEZIČARA OTKRIVA NEVIĐENI SKANDAL!

Kako “Hype Jezičara”, saznaje, pjevačica je u blagoslovljeno stanje uletjela ni više, a ni manje, nego tokom uživanja u svingerajskim žurkama uz kokain sa svojim oženjenim partnerom i njegovom suprugom.

Jezičara” otkriva da je riječ o vlasniku jedne popularne diskoteke u Njemačkoj, a njih dvoje su se malo više zanijeli, tokom kokainskih žurki u prisustvu njegove žene, budući da ovaj bračni par voli druženja sa estradnjacima koji nastupaju u njihovom klubu.

Bračni par koji je nedavno otvorio diskoteku u Njemačkoj, a koji sarađuje sa mnogim pjevačima naše javne scene, voli da se druži sa estradom! A njihova dobrodošlica se pamti, jer je prilično topla i “duboka”.

O djetetu se staraju svo troje, a djetetu su čak i ime dali po njegovoj ženi. Koja je znala sve od samog početka.

Nakon toga, zajedno su smislili i pakleni plan!

Novi skandal je nastao jer je trebalo naći oca djeteta, a da nije oženjen!

Htjeli su da predstave da je otac jedna naša velika zvijezda, ali “Jezičari” ništa ne može da promakne. Da ne kažem, da se “omakne” kao nekima.

Hypetv.rs/hypebih.ba/Jezičara/R.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS