calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će iznijeti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI!

KARAMBOL! “MAJKA MI SE JOŠ NIJE OHLADILA” Miljana udarila Kačavendi na MRTVU MAMU – Ona VAN SEBE! Produkcija odmah reagovala

Objavio: RHT
28/04/2024 1:30 PM

KARAMBOL!

Prethodne noći, za vrijeme izlaganja, Milena Kačavenda je oštro potkačila Miljanu Kulić.

KARAMBOL
Foto: YT printscreen/ Zadruga official

 – Što se tiče ove Vitni Hjuston za siromašne, ti si jedna budaletina kakvu u životu vidjela nisam. 70 odsto te se plaši jer letiš ovdje kao nindža. Od mog ulaska u ovu kuću, imala si pravo da sumnjaš da sam ovakva ili onakva. Trpjela sam sve tvoje kritike i komentare, dok nisam počela da mislim drugačije o tebi.

KARAMBOL

– Smatrala sam da godinama živiš u rijalitiju. Istolerisala sam godine ovdje tvoje u rijalitiju, ljudski sam se postavila prema tebi ovdje. Možeš da budeš učesnik 20 godina, nikada ne znaš kada neko iz obezbjeđenja može da dođe po tebe. Ja se ne bih sprdala sa takvim stvarima, ne bih ti birala stajlinge, nego bih prećutala. – počela je Kačavenda.

Foto: YT printscreen/ Zadruga official

“MAJKA MI SE JOŠ NIJE OHLADILA”

 –  Ti si kleptomanka, patološka lažovčina…S obzirom da je tvoja mama vodila kampanju protiv mog povratka ovdje, tabletomanko, selektivno se obrušavaš na ljude. Recidiv sam ti pjevala jer sam te nazvala lažnom Cecom. Pominjala si moju mamu koja se još nije ohladila, jako je ružno. – dodaje ona.

 – Vidjećemo kako ćeš se ti ponašati kada budeš došla u takvu situaciju, rijaliti igračice. Ti si jeftini, prljavi i najniže klase rijaliti igrač. Da ti kažem, tri dana šta ti ideš za mnom i govoriš, a pozivaš se da si neka majka, moja djeca to slušaju. Mogu ti reći da je odluka prava da tvojim majčinstvom upravlja tvoja majka. Ovdje biram manje zlo, ostavljam Bebicu, a šaljem ovu miksetu. – završila je Milena.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS