calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO ZA HYPE! Nives Celzijus o voditeljskoj ulozi u rijalitiju “Imanje”, otkrila sve o saradnji, Dejanu Dragojeviću i iznenađenjima za publiku! Pogledajte snimak tučnjave košarkaša Partizana i Crvene zvezde prije treće utakmice finala ABA lige Željko Samardžić dobio batine: Otkrio šta se dogodilo PROCURILO – Miljana Kulić pred PRODUKCIJOM otkrila ko je htio da je DISKVALIFIKUJE Pogledajte sukob vrane i zmije sa sarajevskih ulica “OVO JE NENASILAN PROJEKAT” Nakon OTKRIVANJA PRVOG PARA VODITELJA rijalitija “IMANJE” oglasio se Saša Mirković LUKAS NAPRAVIO LOM U LESKOVCU! Folk zvijezda zapalila masu! Gosti u transu vrištali na nastupu! (VIDEO) SVI U ŠOKU Zorica Marković više ne liči na sebe!? (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ljudi, jeste li vidjeli obraza! ARNEL ISPUNIO ŽELJE PRATILACA (VIDEO) Asmin: E moj Janjuše… “UZEO BIH NAFTU I ZAPALIO SE OD SRAMOTE” Oduzet arsenal oružja: Ugljevičaninu određen pritvor NOVI ULAZAK U RIJALITI OBRADOVAO SVE UČESNICE! Maja mu se odmah bacila u zagrljaj! PALA I TRAČ PARTIJA OPERACIJA ABDOMENA Kejt Midlton operisali doktori koji su liječili papu Franju LUNA I MARKO PROSLAVILI GODIŠNJICU BRAKA! Iznenađenje nakon skandala Usik završio u bolnici, Fjuri tvrdi da mu je slomio vilicu: “Je*eno smo izudarali jedan drugog!” UKRAJINAC NIJE MOGAO ZADRŽATI SUZE TAJNA PORODICE ĐOGANI: Procurila ŠOK FOTKA iz ZATVORA (FOTO)

Zvijezda Totenhema i bh. fudbalerka postali roditelji! Eldina na svijet donijela djevojčicu

Objavio: RHT
26/04/2024 2:20 PM

Postali roditelji!

Zvijezda Totenhema i bh. fudbalerka postali roditelji
Foto: N.N. | Zvijezda Totenhema i bh. fudbalerka postali roditelji

Fudbaler Totenhema i reprezentativac Švedske, Dejan Kuluševski (24) postao je otac nakon što je ovog mjeseca njegova djevojka Eldina Ahmić (29) na svijet donijela djevojčicu.

Radosne vijesti otkrila je nekadašnja fudbalska reprezentativka BiH koja je na društvenim mrežama objavila fotografiju novorođene bebe.

Zvijezda Totenhema i bh. fudbalerka postali roditelji

Eldina i Dejan u dugogodišnjoj su vezi, a prošle godine su pale i zaruke. Oboje su rođeni u Štokholmu. Fudbalerka čiji su roditelji iz BiH već duže vrijeme igra za IF Bromapojkarn. Par se pojavio čak i u jednom dokumentarcu pod nazivom „Playmakers” iz 2022. godine, koja prati pet švedskih sportista i njihovih partnera.

Kuluševski je ove sezone postigao šest golova za Totenhem uz tri asistencije. 

Čitajte i vijest :“Otkriveno ko ljubi po mnogima najboljeg fudbalera svijeta”

As Reala, Džud Belingem (Jude Bellingham) je u ovom trenutku po mnogima najbolji fudbaler svijeta i glavni kandidat za Zlatnu loptu. Najzaslužniji što je Real pred šampionskom titulom u Španiji, a izboren je plasman i u polufinale Lige šampiona. Ove sezone odigrao je 36 utakmica u svim takmičenjima za Real Madrid te je postigao 21 pogodak uz deset asistencija.

BONUS VIDEO:

nezavisne.com/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS