calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život

EKSKLUZIVNO! Oglasilo se Udruženje za brigu o životinjama: “Odbili smo Dušicu Jakovljević jer nije pouzdana osoba”

Objavio: RHT
26/04/2024 11:32 AM

Odbili Dušicu Jakovljević

Sve je popularnije da poznate ličnosti udomljavaju napuštene životinje. A tom trendu svojevremeno je željela da se prikloni i voditeljka Dušica Jakovljević. Ali nije uspjela!

Foto:yt zadruga/instagram printscreen ventura_udomi

Naime, sada se oglasilo Udruženje za brigu o životinjama Ventura, koji su otkrili šta se dešavalo kada ih je Dušica kontaktirala u namjeri da i ona udomi jednog psa.

Odbili Dušicu Jakovljević

– Odbili smo je kada se javila za jednog rasnog psa. Sve je bilo super, sjajno, bajno, međutim ispostavilo se na kraju da je naša intuicija bila ispravna kada je ona u pitanju. Nije nam djelovala pouzdano. Oće ona, oće njen dečko, oće ovaj onaj…. i nikako da definiše ko hoće psa. Pritom je pas bio vrlo atraktivan kog su svi željeli. Za razliku od Jelene Karleuše koja je udomila psa kog niko nije želio jer je pokupljen sa deponije – objašnjava za Hypetv portal Marija ispred Ventura Udruženja za brigu o životinjama.

– Dušica se javila za tip-top sređenog psa. A bila je poprilično ljuta što smo je odbili. Evo sada kada vidim ove priče o razlozima njenog otkaza.Izgleda da smo bili u pravu i da smo prepoznali da je ona neozbiljna osoba. Mi postojimo da bi životinjama obezbijedili siguran dom, a ne da se psu izgubi svaki trag i da neko ispadne neozbiljan. Čak smo kasnije saznali za događaj od prije par godina. Kada je ona ili njena kćerka vodila svog psa bez povoca pa je on pregažen. A to je vrsta neodgovornog vlasništva. Eto na kraju se ipak ispostavilo da je naša procjena bila dobra – završila je Marija ispred Udruženja za brigu o životinjama Ventura.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS