calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

MENSUR AJDARPAŠIĆ EKSKLUZIVNO NA HYPE TELEVIZIJI! Progovorio o detaljima NAPUŠTANJA RIJALITIJA: “ZGRAŽAVAM se tih stvari!”

Objavio: RHT
25/04/2024 11:00 PM

AJDARPAŠIĆ EKSKLUZIVNO NA HYPE

U novom izdanju emisije ShowBliz, autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje na programu televizije Hype svake subote u 12 sati, ali i na youtube kanalu Hypetv u 19 sati, naše novinarke ugostile su rijaliti učesnika Mensura Ajdarpašića!

MENSUR AJDARPAŠIĆ EKSKLUZIVNO NA HYPE / Foto:Hypetv
Foto:Hypetv

Prvi put iskreno je govorio o svom rijaliti angažmanu.

AJDARPAŠIĆ EKSKLUZIVNO NA HYPE

Budući da je svima jasno da Ajdarpašić ima ogromnu podršku publike, naše voditeljke je zanimalo kako je moguće da je napustio rijaliti u sredini sezone.

“Na ugovor sam ušao. Nije me publika izglasala. Ja sam definitivno pobjednik sezone”. – rekao je Mensur i dodao:

Foto:Hypetv/ Mensur Ajdarpašić ekskluzivno
Foto:Hypetv/ Mensur Ajdarpašić ekskluzivno

“Ja sam čovjek koji ništa ne radi na silu. Ne postoji taj novac koji može da me natjera ako nešto smatram da nije po mojim načelima. Nema te sile”., rekao je Mensur u emisiji “ShowBLIZ”.

Bez dlake na jeziku govorio je o sukobu sa Stefanom Karićem, potom se osvrnuo i na vezu Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, a nije poštedio ni odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

“BRATE, ŠTO SI BIO SA NJOM KADA JE TOLIKO LOŠA?”

Mensur je žestoko iskritikovao Asmina Durdžića koji negativno komentariše bivšu djevojku Aneli Ahmić, koja je aktuelna učesnica rijalitija, a sa kojom ima dijete.

Foto: HypeTV/ShowBliz Mensur Ajdarpašić, Nevena Arsić, MIljana Arsić
Mensur Ajdarpašić/Foto: HypeTV/ShowBliz

– Nađeš sebi ženu, djevojku, prema svojim interesovanjima i shvatanjima! Ja ne razumijem, zašto si bio sa njom kada je tako loša? Zašto je bila sa njim ako je tako loš? Pljuje ona njega, pljuje on nju, a imaju dijete! Pa gdje to ima? – iznervirao se Mensur u emisiji ShowBliz.

Mensur Ajdarpašić
Foto: HypeTV
Foto: HypeTV/ShowBliz/Mensur Ajdarpašić

Ajdarpašić se osvrnuo i na pobjednike rijalitija, među kojima je i Dejan Dragojević, koji je njegov dobar drug.

“ZGROŽEN SAM ŠTO JE POBIJEDILA ALEKSANDRA NIKOLIĆ!”

– Jako mi je teško palo kada sam gledao svojim očima šta je Dalila radila Dejanu, mnogo m je to sve pogodilo. Od nje nema gore! Dejan je zaslužio svoju pobjedu, njega je izglasao narod, ali ja ne mogu da razumijem za pobjednicu sljedeću. Ja ne znam šta je tim ljudima u glavi kada mogu da podržavaju tako nešto!

Foto: HypeTV/ShowBliz/Mensur Ajdarpašić
Foto: HypeTV/ShowBliz/Mensur Ajdarpašić

– Ljudi, kakva je to poruka omladini? Kakva se to poruka šalje kada djevojka prevari svog dečka i pobijedi? Gdje je tu moral? Ja sa zgražavam na to! – bio je nikad iskreniji Mensur u emisiji ShowBliz

Čitajte Hypebih.ba 

Emisiju sa Mensurom možete gledati u subotu u 12 časova na HYPETV. A potom i u 19 časova na Youtube kanalu HYPETV.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS