calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“BRATE, ŠTO SI BIO SA NJOM KADA JE TOLIKO LOŠA?” Mensur žestoko opleo po Asminu Durdžiću “Pljuju se, a imaju dijete! Užas!”

Objavio: RHT
25/04/2024 11:20 AM

“BRATE, ŠTO SI BIO SA NJOM KADA JE TOLIKO LOŠA?”

U novom izdanju emisije ShowBliz, autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje na programu televizije Hype svake subote u 12h, ali i na youtube kanalu Hypetv u 19h, novinarke Arsić ugostile su Mensura Ajdarpašića.

Mensur je u emisiji koju je i sam etiketirao kao njegovo najbolje gostovanje ikada, nikad iskrenije komentarisao sve aktuelnosti.

"BRATE, ŠTO SI BIO SA NJOM KADA JE TOLIKO LOŠA?"
Foto: HypeTV/YT printscreen/Zadruga official/Instagram printscreen/alibaba_durdzic

Bez dlake na jeziku govorio je o sukobu sa Stefanom Karićem, potom se osvrnuo i na vezu Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, a nije poštedio ni odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

“BRATE, ŠTO SI BIO SA NJOM KADA JE TOLIKO LOŠA?”

Mensur je žestoko iskritikovao Asmina Durdžića koji negativno komentariše bivšu djevojku Aneli Ahmić, koja je aktuelna učesnica rijalitija, a sa kojom ima dijete.

Foto: HypeTV/ShowBliz Mensur Ajdarpašić, Nevena Arsić, MIljana Arsić
Mensur Ajdarpašić/Foto: HypeTV/ShowBliz

– Nađeš sebi ženu, djevojku, prema svojim interesovanjima i shvatanjima! Ja ne razumijem, zašto si bio sa njom kada je tako loša? Zašto je bila sa njim ako je tako loš? Pljuje ona njega, pljuje on nju, a imaju dijete! Pa gdje to ima? – iznervirao se Mensur u emisiji ShowBliz.

Mensur Ajdarpašić
Foto: HypeTV
Foto: HypeTV/ShowBliz/Mensur Ajdarpašić

Ajdarpašić se osvrnuo i na pobjednike rijalitija, među kojima je i Dejan Dragojević, koji je njegov dobar drug.

“ZGROŽEN SAM ŠTO JE POBIJEDILA ALEKSANDRA NIKOLIĆ!”

– Jako mi je teško palo kada sam gledao svojim očima šta je Dalila radila Dejanu, mnogo m je to sve pogodilo. Od nje nema gore! Dejan je zaslužio svoju pobjedu, njega je izglasao narod, ali ja ne mogu da razumijem za pobjednicu sljedeću. Ja ne znam šta je tim ljudima u glavi kada mogu da podržavaju tako nešto!

Foto: HypeTV/ShowBliz/Mensur Ajdarpašić
Foto: HypeTV/ShowBliz/Mensur Ajdarpašić

– Ljudi, kakva je to poruka omladini? Kakva se to poruka šalje kada djevojka prevari svog dečka i pobijedi? Gdje je tu moral? Ja sa zgražavam na to! – bio je nikad iskreniji Mensur u emisiji ShowBliz koja će se tek emitovati na programu televizije Hype u subotu u 12h, ali i na youtube kanalu Hypetv u 19h!

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS