calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega

ZOLA SE ŽENI?! Miljana Kulić van sebe: “Bio mi je najveća ljubav, zbog njega sam pila dva piva dnevno….”

Objavio: RHT
25/04/2024 10:20 AM

Haos tek slijedi

Miljana Kulić nema sreće u ljubavi, i to joj je trenutno glavna boljka u riljatiju. Svi znaju njena osjećanja prema Lazaru Čoliću Zoli, zbog čega cijela familija Kulić luduje.

PRVO I JEDINO FOTO/Hypetv/youtube Lazar Čolić Zola Miljana Kulić
FOTO/Hypetv/youtube

Naime, Miksi se toliko zaludjela i zaljubila u Zolu, da ne može da ga zaboravi i preboli. Punih šest godina njih dvoje imaju povremeni odnos, čas žive zajedno, čas su u svađi…. Zola je nekoliko puta pokušavao da pobjegne od Miljane, ali nikada nije uspijevao u tome. Kulićeva ga je nalazila čak i na adresi u Beču. Međutim, kada je do nje došla informacija da se on ženi u Beču u subotu, ostala je bez teksta.

– Nije moja interesna sfera više, zaludjela sam se 6 godina, on me nije volio. Slađa mi je rekla da se ženi sad u subotu, nije mi bilo svejedno poslije 6 godina, bio mi je najveća ljubav. Nisam bila dobro danima, pila sam dva piva svaki dan, sad se osjećam dobro, oživjela sam – rekla je Miljana. Vidjelo se da joj nije baš drago i da je van sebe. U jednom trenutku je i briznula u plač.

Svi znaju da Miksi neće sjediti skrštenih ruku i da će sigurno pravo iz rijalitija zapucati u Beč. Zna adresu već je bila kod njega prije nekoliko mjeseci. Ne bi nas čudilo ni da pokuša da mu rasturi taj brak, ako do njega uopšte i dođe i ako ovo nije samo fora za Kulićevu. Da bi se vidjela njena reakcija. Ali i da li je još zaljubljena u Zolandera.

BONUS VIDEO:

hyeptv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS