calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO ZA HYPE! Nives Celzijus o voditeljskoj ulozi u rijalitiju “Imanje”, otkrila sve o saradnji, Dejanu Dragojeviću i iznenađenjima za publiku! Pogledajte snimak tučnjave košarkaša Partizana i Crvene zvezde prije treće utakmice finala ABA lige Željko Samardžić dobio batine: Otkrio šta se dogodilo PROCURILO – Miljana Kulić pred PRODUKCIJOM otkrila ko je htio da je DISKVALIFIKUJE Pogledajte sukob vrane i zmije sa sarajevskih ulica “OVO JE NENASILAN PROJEKAT” Nakon OTKRIVANJA PRVOG PARA VODITELJA rijalitija “IMANJE” oglasio se Saša Mirković LUKAS NAPRAVIO LOM U LESKOVCU! Folk zvijezda zapalila masu! Gosti u transu vrištali na nastupu! (VIDEO) SVI U ŠOKU Zorica Marković više ne liči na sebe!? (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ljudi, jeste li vidjeli obraza! ARNEL ISPUNIO ŽELJE PRATILACA (VIDEO) Asmin: E moj Janjuše… “UZEO BIH NAFTU I ZAPALIO SE OD SRAMOTE” Oduzet arsenal oružja: Ugljevičaninu određen pritvor NOVI ULAZAK U RIJALITI OBRADOVAO SVE UČESNICE! Maja mu se odmah bacila u zagrljaj! PALA I TRAČ PARTIJA OPERACIJA ABDOMENA Kejt Midlton operisali doktori koji su liječili papu Franju LUNA I MARKO PROSLAVILI GODIŠNJICU BRAKA! Iznenađenje nakon skandala Usik završio u bolnici, Fjuri tvrdi da mu je slomio vilicu: “Je*eno smo izudarali jedan drugog!” UKRAJINAC NIJE MOGAO ZADRŽATI SUZE TAJNA PORODICE ĐOGANI: Procurila ŠOK FOTKA iz ZATVORA (FOTO)

BLAM! Pjevačica ispričala kako je pjevala dok su joj svi blenuli u bujno poprsje

Objavio: RHT
24/04/2024 10:20 AM

Blam Sare Reljić

Sara Reljić gostovala je u jednoj emisiji, pa sve šokirala kada je progovorila o nemiloj sceni koja joj se nedavno dogodila na jednom nastupu.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kraljica bakšiša kako je zovu, zabavljala je goste na jednom nastupu, gdje je doživjela jednu specifičnu situaciju, zbog koje je mogla da postane najveći hit na društvenim mrežama.

Blam Sare Reljić

– To mi se nedavno desilo na jednom nastupu. Odjednom neki dečko iz publike pokazuje na moje grudi i ja se okrenem kažem mu “Sram te bilo”. On meni poslije prilazi i kaže mi “Ispala ti si*a”. Ja sam pola sata pjevala sa tom ispalom s**m i bila sam atrakcija vjerovatno, a da nisam ni znala. Hvala Bogu niko nije bio tu da snimi i da snimak preplavi društvene mreže- nasmijala je sve Sara svom blamu.

Inače Sara je uvijek provokativno oblači, a silikonske grudi uvijek ističe u prvi plan, pa i nije čudo što joj se upravo desio ovakav peh, i blam kako ga je ona nazvala. Ipak iz svega je izašla jača, ali ni sama ne želi da razmišlja šta bi bilo da je snimak sa tog nastupa osvanuo na mrežama i u medijima. Zato sada pazi i povremeno pogled da li joj je haljina na mjestu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS