calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

DONIJELI KONAČNU ODLUKU! Evo kada se Aleksandra i beba sele kod Filipa Cara ZA HRVATSKU!

Objavio: RHT
24/04/2024 10:00 AM

Uskoro selidba

Filip Car iznenadio je sve kada se pojavio ispred bolnice Narodni front kako bi izveo iz porodilišta Aleksandru Nikolić i njihovu kćerku Leonu!

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Par je pravo iz porodilišta otišao u Borču kod Aleksandrine majke Slovenke, koja će prvih mjesec dana pomoći novopečenoj majci oko bebe. I dok su svi mislili da ova bajna neće baš imati lijep kraj, sve je ipak ispalo odlično. Jer se Car pojavio ispred porodilišta, a onda su kao prava porodica otišli kući. Doduše ne svojoj ali nema veze. U prvim danima su uživali, a onda se Car vratio u rodnu Crikvenicu.

Kako je i sam otkrio, on je u svojoj porodičnoj kući sve skoskao za Aleks i svoju mezimicu. A onda je i otkrio kada njih dvije dolaze kod njega u Hrvatsku!

– Iscrpljen sam, baš sam umoran. Posljednjih dana nisam spavao po tri sata. Aleksandra i beba su u Beogradu, Aleksandra se oporavlja od carskog reza. Kada sve to prođe, ostaje nam da riješimo papire za Leonu, pa da beba dođe ovdje da živi kao kraljica. Idem uskoro dole. Ovo se sve desilo u pravom momentu, tek počneš da živiš kad dobiješ djecu. Sada imam zdraviji i bolji prioritet, više nisam sam. Ja sam bebu jedva uzeo u ruke, nisam znao kako bih – rekao je Filip, a onda se dotakao slavlja povodom rođenja kćerkice.

– Svi smo lijepo proveli na proslavi, do ujutru smo ostali, Gruja je pjevao, doveo je klavijaturistu. Sve je bilo top, odlična atmosfera – otkrio je Car u lajv uključenju na tik-toku.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS