calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stiže pun Mjesec u Strijelcu – 4 znaka očekuju burne promjene “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” Žene lude za muškarcima koji imaju ovih pet karakteristika ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! Nakon Pjanića i Šehića: Od reprezentacije BiH se oprostio još jedan fudbaler ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da vjeruje! “PUKLA” U BEOGRADU: Pred koliko to ljudi nastupa Slavica Ćukteraš? KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pjevačica nosi torbu od više hiljada eura, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Popularni reper po podu razvalči djevojku i ŠUTIRA JE U GLAVU – jeziv snimak BRUTALNOG NASILJA! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! Krš i lom u Sarajevu: Sudar dva automobila, dijelovi vozila rasuti po cesti ON VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Procurile zabranjene informacije, ova učesnica će doživjeti SLOM kada ga ugleda! ŠOKANTNO! KO JE FATALNA MARICA KOJA JE OSTAVILA RAMACOTIJA, A SADA ZAVELA ĐOKU: Kad čujete šta joj je pjevač tražio, pašće vam vilice ŠOK! DALILA I DEJAN SE POMIRILI?! Evo šta ih je ponovo spojilo, biće zajedno! Opljačkan još jedan kafić u Sarajevu: Prepoznajete li lopova sa snimka? EKSKLUZIVNO ZA HYPE! Žena Sergeja Trifunovića sumirala utiske nakon vjenčanja, Isidora progovorila o BEBI, ali i o zajedničkom životu sa glumcem! (FOTO)

ISPLIVAO DO SADA NEVIĐENI SNIMAK TUČE HULIGANA! Evo ŠTA je prethodilo BRUTALNOM sukobu, motociklista snimao navijače pa NASTRADAO, SKANDAL! (VIDEO)

Objavio: RHT
23/04/2024 9:20 AM

Neviđeni snimak tuče huligana!

Velika tuča navijača Crvene zvezde i Partizana bila je uvertira za 173. večiti derbi koji je odigran u subotu, a sada je isplivao neviđeni snimak skandala huligana!

Učesnici, kojih je bilo mnogo, koristili su kamenice, motke i druge predmete kao oružje. Mnogi od njih su uhapšeni na mjestu sukoba.

Foto: Printscreen/Instagram/balkanskinavijaci/Neviđeni snimak tuče huligana!

Na društvenim mrežama se nakon derbija pojavio snimak koji je napravio motociklista. On se našao u blizini Vukovog spomenika, odnosno na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balkanski Navijaci (@balkanskinavijaci)

On je želio da snimi veliku grupu navijača koji sa motkama idu nasred ulice, ali to se njima nije dopalo. Jedan od njih se zaletio prema motociklisti, šutnuo ga i oborio na ulicu.

Čitajte i “VIDJELI SMO SE DAN PRIJE NJENOG ULASKA” Edo Fetić RASKRINKAO SVE O AFERI SA DRAGANOM MITAR, nije mogao više da šuti, detalji će uzdrmati sve!

Iza svjetala reflektora krije se mračna sjenka ljubavnog skandala. Večerašnjeg gosta emisije “D-Cast” na Hype televiziji, autora i voditelja Dejana Dragojevića.

Naime, Edo Fetić, ime koje je uzdrmalo temelje vjernosti, prešlo je granice obične preljube kada je zavodničkim koracima zakoračio izvan granica braka pravo u naručje poznate starlete Dragane Mitar.

Ali tu nije bio kraj priče. Dok su oboje parali zavjese rijaliti svijeta, krijući svoje tajne u mraku, Edo je tada poslao Dragani misteriozan poklon za rođendan. Dok je ona bila u rijalitiju, pokušavajući da zamagli trag svog identiteta. Kroz maglu intriga i tračeva, istina je izvirila tada, otkrivajući ljubavni trougao zakopan u vrtlogu skandala.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS